Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egy nyomasztó és visszatérő...

Egy nyomasztó és visszatérő álmom nem hagy nyugodni. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Olvastam interneten számtalan dolgot már, de konkrétumokkal nem nagyon találkoztam. Gyakran álmodom azt, hogy konfliktusba keveredek a szüleimmel, a barátommal, vagy adódik egy olyan helyzet(üldöz valaki stb), hogy menekülnöm kell. Ezután mindig betévedek szobákba, ahol ajtóról-ajtóra járok, minden szobában van egy-egy zongora, végül az egyikhez leülök és játszom. Néha hiányzanak róla a billentyűk, ennek ellenére tudok játszani rajta. A billentyűk fehérek, szinte csillognak, vonzzák a tekintetem, hogy játsszak rajta. Ahogy véget ér a játékom, úgy az álmom is. A való életben tanultam és szeretek is zongorázni. Nyomasztó az egész, szeretném tudni miért álmodom újra és újra ugyanezt. Köszönöm a segítséget.

2015. aug. 9. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Álmodsz. Pont.
2015. aug. 9. 11:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem ilyen jellegű válaszra vagyok kíváncsi :)
2015. aug. 12. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!