Visszatérő álom, pedig túl vagyok rajta?
Figyelt kérdés
Kb 3hónapja véget ért egy nagyon jó barátság ami eltelt egy év során nem is barátság hanem inkább ki nem mondott szerelem volt (az én részemről biztos de ő is benne volt a dologban de volt párja stb... tehát soha sem történt több mint flörtölés... de nagyon sokat voltunk együtt és eléggé megismertük egymást..) Mivel tudtam ,hogy sajnos ebből nem lehet több arrébb álltam ! 3hónapja nem is beszéltem vele csak 2x 5 percet telefonon de nem is ez a lényeg hanem az ,hogy el akarom felejteni. De komolyan nem is gondolok rá mert ha vissza gondol az ember azonnal képszakadás és hülyét csinál magából és tönkre tesz mindent... De már amióta nem láttam kb 10-14x tuti benne volt az álmaimba és ez borzasztó... Mi a baj ? Direkt nem gondolok rá de álmomba megjelenik és ezen kattogok de ami még furcsább ,hogy álmomba visszautasít ... Tegnap azt álmodtam hogy megkértem a kezét a gyűrűt elfogadta de nemet mondott , megpuszilt és elment ... Mi a sz.rok ezek most komolyan ? Mindig ez a lényege kb de miért álmodok én egyáltalán róla mikor már nem is akarok semmit se tőle...2015. aug. 3. 22:09
1/2 anonim válasza:
Mert a vágyaidat nem tudod irányítani, főleg amikor az agyad is pihen. Lehet hogy nem akarsz tőle semmit, de a legfrissebb emlékeid vele vannak, ezért álmodsz vele. Ez idővel elkopik vagy jön majd más aki megtetszik, akkor majd vele fogsz álmodni. Én évekig álmodtam életem legnagyobb szerelmével, pedig én adtam ki az útját mert lesz0p@tott rendesen, aztán jött a volt menyasszonyom és egycsapásra eltűntek ezek az álmok.
2/2 anonim válasza:
Hiába nem gondolsz rá, attól még ott van a tudatalattidban. Ennyi idő alatt nem lehet senkit se elfelejteni. Attól hogy a tudatodból kizárod az érzéseket (vagyis elfojtod őket) még ugyanúgy léteznek és ennek ott is van a nyoma, pl. az álmodban. Velem is volt már olyan, hogy már rég ,,elfelejtett" személyek bukkantak fel az álmomban, és akkor pár napig még az eszemben maradtak, de aztán megint elfelejtődnek. De nálad ez egyértelmű jele annak, hogy még mindig nem tetted magad túl rajta. Akkor felejtetted el őt, hogyha már nem vált ki belőled egyáltalán negatív érzéseket, ha rajta gondolkozol, és stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!