Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Visszatérő álom szeánsszal?

Visszatérő álom szeánsszal?

Figyelt kérdés

Már évek óta van visszatérő álmom médiumi szeánsszal. A mostani azonban teljesen más volt, mint az előzőek. Bár nem tudom így sem, hogy miért álmodok ilyeneket.

Az egyik korábbiban egy ismeretlen helyen, kerek asztalnál ismerősökkel ültem, és egy sötét tekintetű férfi vezette. Latinul beszélt. Azóta voltak ahhoz hasonlók.

A mostani azonban eltért az eddigiektől. Egy fiatal férfi vezette, az asztal nem kerek volt, hanem hosszú. Nagyon sokan voltak jelen. Idősek, fiatalabbak. Amikor elkezdődött a szeánsz, mindenki koncentrált a médiumra. Ami furcsa, hogy mindegyik ember előtt az asztalon egy korom fekete tányér volt. Valahogy a látvány felkavart.

Nem értem, mik akarnak lenni ezek az álmok, vagy miért álmodok évek óta ilyesmit.

Köszönöm a segítséget.

2015. júl. 29. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Foglalkoztat a természetfeletti
2015. júl. 29. 11:13
 2/3 anonim válasza:
Nekem 11 éves koromtól 14 éves koromig volt egy visszatérő álmom amit minden évben egyszer a szülinapom napján álmodtam hátborzongató volt amikor már harmadszorra is viszatért de már 3 éve nemálmodtam az.Most hogy visszagondolok kiváncsi vagyok mi lett volna ha továb álmodom mert minden éven egy kicsivel bővült a tartalma de ugyan az maradt.
2015. júl. 29. 11:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Valaki felakarja venni veled a kapcsolatot. Keress egy szellemidézőt és tartsatok szeánszot. V ne egyél zsíros, nehéz és sok kaját lefekvés előtt.
2015. júl. 29. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!