Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom? Homályo...

Sz.szilvike kérdése:

Mit jelent ez az álom? Homályos látás szédülés, visszatérő álom

Figyelt kérdés
Egy hete folyamatosan azt álmodom, hogy nem tudom kinyitni a szemem, és ha sikerül is, nagyon nehezen, alig látok, minden homályos, és szédülök. Nagyon idegesítő nem tudom miért, próbálok álmomban felkelni, fel is kelek, csak nem valójában, hanem az álmomban kelek fel, és megint kezdődik a homály. Most 2. napja teljesen ugyanaz az álom, hogy egy dohányboltba dolgozok és nem látom a cigit, nem tudom mennyibe kerül, mert mindent homályosan látok! Kérlek segítsetek megfejteni nekem!

2015. júl. 13. 16:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti hogyha cigizel megvakulsz
2015. júl. 13. 17:03
 2/13 anonim ***** válasza:

Dr Bartos Liza álomfejtő #1

Ha meg esetleg nem dohányzol ne is kezd el mert a vakság be fog állni a dohányzás hatására nálad

2015. júl. 13. 17:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Úristen, ez most komoly? Igen, cigizek sajnos...
2015. júl. 13. 17:43
 4/13 anonim válasza:
Ismerős , nálam is volt már , mondjuk én nem dohányboltban voltam , hanem osztálykiránduláson ,nem sokra emlékszem csak valami vízre , de ez volt velem is, ha lehet úgy fogalmazni akkor álmomban álmodtam :) és mikor rájöttem szépen felkeltem. Idővel szerintem elmúlik , nálam is elmúlt , bár néha még előfordul de nem rendszeres.
2015. júl. 13. 17:47
 5/13 anonim válasza:

4 vagyok.

[link]

nem tudom mennyi a valóság alapja de azért meglehet nézni . :)

2015. júl. 13. 17:52
 6/13 A kérdező kommentje:
Úristen, nagyon, nagyon félek, a vakságtól, ki lehet ezt vizsgáltatni valahol?
2015. júl. 13. 17:56
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha még ma leteszed a cigit nem lehet félnivalód :)

Dr Bartos Liza álomfejtő

2015. júl. 13. 18:55
 8/13 anonim ***** válasza:

Tényleg ne félj írtál egy jakuzziról a jakuzzi az időnek is az álomképe azaz csak tartós dohányzás után állhat be nálad látáskárosodás

Minnél elöbb tedd le! Ez a biztos így nem történhet semmi rossz

Dr B. Liza

2015. júl. 13. 19:03
 9/13 A kérdező kommentje:
Azóta nem mertem elszívni egy szál cigit sem, nagyon ijesztő, mert mostanában pont, rengeteget cigizek a munkámból adódóan, sok a stressz...
2015. júl. 13. 19:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Jakuzzi a stressznek a jele is lehet ebből adódik az álom a stressz miatt nem látja át a dolgokat ! Próbáljon megnyugodni és fürdés közben relaxálni stressz levezetése képpen! Megtudhatnám milyen idős?
2015. júl. 13. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!