Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szédülök, rosszul vagyok...

Szédülök, rosszul vagyok esőben. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Üdv! Kb. két éve kicsit rosszalkodnak a csontjaim és az izületeim, sokszor ropognak meg fájnak is. Amióta ez van, kb azóta ha jön az eső (lehet, hogy csak 1 óra múlva esik le), én kivagyok. Fáradtnak érzem a szememet, sokkal jobban ropog minden izületem, szédelgek, szemem rosszul fókuszál, fülem bedugul, stresszes leszek, akár be is pánikolok. Ez mitől van és mire utal? Mit lehet ellene tenni?

2014. okt. 21. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy erősen frontérzékeny vagy, menj el a háziorvoshoz, lehet ír rá fel valamilyen enyhe gyógyszert.

Olvasd el ezt a cikket is:

[link]

2014. okt. 21. 14:57
 2/3 Titusztitusz ***** válasza:
A tünetek alacsony vérnyomásra utalnak főképpen...Az alacsony vérnyomásuak esetében van az mindig, hogy fokozottan frontérzékenyek...Segíteni nemnagyon lehet ezen az állapoton, de nemis szükséges...Vedd tudomásul ezt az állapotot, és vedd természetesnek...
2014. nov. 6. 10:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Hali! Gondoltam már alacsony vérnyomásra, de ha rosszullétkor mérek, mindig jó az eredmény. Koffeines italtól, ami meg elvileg feltolja a vérnyomást, rosszul szoktam lenni.
2014. nov. 10. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!