Folyton szédülök, rosszul vagyok, fáradt vagyok folyton, anyám azt mondja, igyak vörösbort egy kis. Igaza van? 19/L
köszi a válaszokat! Elmentem, mondtam a házidokinak, hogy egész nap szédülök, meg zsibbadnak a végtagjaim, mire ennyi volt a válasz: "Én is szédülök, szédüljünk együtt!"
Aztán meghagyta az asszisztensnek hogy írjon beutalót laborba, és elhúzott... :/
Ismerem az efféle 'vicces' orvosokat :D:D
Az alacsony vérnyomásodon sporttal tudnál javítani, csak hát ilyen kánikulában.. legfeljebb este lehet.
Figyelj a sóbeviteledre is, mert ha nagyon keveset viszel be, akkor hiába iszol mindig, kiszáradsz. Főleg a melegben.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsónak mondanám egyrészt elvileg nincsen, mert az első körzetbe a községen áthaladó főút egyik része tartozik, a másikba meg a másik fele... Én már így is átjelentkeztem a másik orvoshoz, mert a másik az még ennél is nyomorékabb volt.... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!