Sz.szilvike kérdése:
Mit jelent ez az álom? Homályos látás szédülés, visszatérő álom
Figyelt kérdés
Egy hete folyamatosan azt álmodom, hogy nem tudom kinyitni a szemem, és ha sikerül is, nagyon nehezen, alig látok, minden homályos, és szédülök. Nagyon idegesítő nem tudom miért, próbálok álmomban felkelni, fel is kelek, csak nem valójában, hanem az álmomban kelek fel, és megint kezdődik a homály. Most 2. napja teljesen ugyanaz az álom, hogy egy dohányboltba dolgozok és nem látom a cigit, nem tudom mennyibe kerül, mert mindent homályosan látok! Kérlek segítsetek megfejteni nekem!2015. júl. 13. 16:13
11/13 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok. A munkahelyemen alapból mrgengedett bent a dohányzás, és az még károsabb, mint ha én szívnám... igaz, hogy mostanában egyre többet cigizek sajnos
2015. júl. 13. 23:45
12/13 anonim válasza:
A lényeg hogy semmiképpen nincs nagy aggódni való először tévedtem nem fog megvakulni ne aggódjon
Az álom lényege az az hogy a sok stressz miatt nem látja jól át a dolgokat
Próbáljon meg lazítani többet!!!
Ennek ellenére sem ajánlom a dohányzást mivel eléggé káros!
Az agya azt sugalja önnek hogy ő inkább más stresszlevezetést akar
Mint említettem próbáljon fürdés közbe relaxálni és legyen többet barátai társaságában!
Álom megfejtve
Üdvözlettel Bartos Liza
13/13 anonim válasza:
Engem érdekel, mi történt a kérdezővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!