A férjem szédül és nem lát jól, mi lehet vele?
Figyelt kérdés
Lassabban,akadozva ér oda a kép,mint ahogy félrenéz, szédül,volt szemorvosnál,neurologusnál, (aki ginko készitményt és milgammát irt fel,kb két hete), nyaki röntgenen,nyaki ultrahangon,mri-n,vérvételen,és minden eredmény jó. A vérnyomása110-120/80 körül van. Mégse érzi jól magát. Mi lehet ez?2015. ápr. 2. 19:29
1/13 anonim válasza:
Pont a fül-orr-gégészet maradt ki? Egyensúly szerv gyulladás is okozhatja. De úgy tudom mellékvese betegségek is, talán belgyógyászhoz sem ártana elmenni vele ha csak nem ő küldte mri-re meg a többire.
2/13 anonim válasza:
Ja amúgy ekg készült? Én tudom miről beszélek, októberben volt szédülés miatt teljes kivizsgálásom, szívritmus zavar lett a vége. Belgyógyász fogta meg és nem is számoltam hanyadik állomás volt a kivizsgálásnál.
3/13 A kérdező kommentje:
Neurológus küldte mri-re,meg a többire, majd bejelentkezik belgyógyászhoz is akkor,kösz az infót.
2015. ápr. 2. 19:40
4/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Gyenge is voltál fizikailag,vagy nem?
2015. ápr. 2. 19:41
5/13 anonim válasza:
Én nagyon. Gyakran kapkodtam a levegőt és utólag kész röhej de tudhattam volna. Próbáltam ujjammal pulzust mérni és volt, hogy nem tudtam. Hol gyorsabb volt, hol lassabb. Gyakran kihagyott. És gyakran hirtelen vert nagyot a szívem, ilyenkor kapkodtam a levegőt is. Zsibbadtak a végtagjaim és ha hirtelen felálltam elsötétült előttem minden, utólag teljesen nyilvánvalóan keringési problémák voltak.
Fül-orr-gégészet is kell és belgyógyászat is. A többi vizsgálat úgy látom, hogy megvolt.
6/13 A kérdező kommentje:
Ő nem érzi gyengének magát,de elmegy majd mindkettőhöz. Stressz csinálhat ilyet? Habár régebben volt stresszesebb, pár hónapja már nem.
2015. ápr. 2. 19:49
7/13 anonim válasza:
Akár. Azt hogy szabályos-e a szívverése tudjátok figyelni.
8/13 A kérdező kommentje:
Fülzúgása is van,azt nem irtam előbb
2015. ápr. 2. 20:02
9/13 anonim válasza:
Amúgy én pont fül-orr-gégészetnél kezdtem ezért lepett meg egy kicsit, hogy pont az maradt ki. Ugyanis a szedülések nagy része fül-orr-gégészeti eredetű. Oda kellene majd elmenni.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,hasznosak voltak,el fog menni.
2015. ápr. 2. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!