Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A férjem zárt osztályra...

A férjem zárt osztályra került mert betegesen féltékeny, leskelődik, dühkitörései vannak. Van kiút onnan?

Figyelt kérdés
Pár hónapja elkezdte, h bejár a munkahelyemre, bemeséli magának,h megcsalom. Ilyenkor örjöng üvölt. Több munkahelyemről kirugatott már. Legutóbb a saját öcsémmel hozott össze. Nem tudom mi lett vele. ( okot soha nem adtam rá. ) Kiderült,h az eddigi kapcsolataiban is ez volt a baj. Sajnos azzal fenyegetőzik megöl engem is meg az öcsémet is. Leskelődik a munkahelyem közelébe. Eladó vagyok és elkerülhetetlen,h férfit ne szolgáljak ki. Féltem nagyon mert amúgy eddig dolgos ember volt aki csak a családjának él. Tanácstalan vagyok.
2015. febr. 21. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Simán van kiút, persze. Makd felírnak neki gyógyszereket, aztán dolgozhat tovább!
2015. febr. 21. 19:51
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm! :)

csak azt mondta ma az ügyeletes orvos, hogy köz és önveszélyes... akkor is? én ma akartam hozni mert konkrétan le van szedálva. én is voltam egy éve ott. ( én nem ez végett, én nem bírtam Édesanyám halálát feldolgozni)

Én kihozhatom saját felelőségre? Én hiszem azt, h nem ekkora a baj. elmegyógyászhoz küldik. de ez biztató volt köszi!! :)

2015. febr. 21. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Ki ne hozd!

A saját és az ő érdeke is,hogy maradjon!

2015. febr. 22. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!