Szerintem depresszios vagyok. Van ebbol kiut? 16/L
Szerintem inkább most élsz úgy, mint egy zombi. Ha jól beállítják a gyógyszereid, akkor sokat segítenek. Alapvetően én is gyógyszerellenes vagyok, de vannak olyan élethelyzetek, amikor már csak az segít. Szerintem a Te esetedben még nem szükséges gyógyszert szedni, de nem vagyok orvos. Elmondhatod majd a pszichiáternek is, hogy csak akkor írjon fel gyógyszert, ha elkerülhetetlen, mert szeretnéd anélkül megoldani a problémát.
Mindenképpen "feszegesd a határaid", mozdulj ki a komfortzónádból. Ne hagyd magad belesüllyedni ebbe az állapotba! Keress valami hobbit, olvass érdekes cikkeket, tanulj meg varrni, főzni, stb.... rengeteg dologgal lekötheted magad. :) Legyen napirended, és minél többet segíts otthon, próbálj igazodni a "normál" napirendhez!
Ha csak nem az otthoni gondok okozzák a pánikrohamokat vagy nem valamilyen speciális képzést nyújt az iskola, akkor szerintem felesleges kollégiumba költöznöd.
És még valami! Gondold végig, mit szeretnél kezdeni az életeddel, hogyan képzeled a jövőd, és mit kell tenned, azért, hogy elérd a céljaid. Jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!