Ez vajon mi lehet?
Figyelt kérdés
Elöször is úgy kezdődöt hogy fát vágni segítettem és abba hagytuk beszélgetünk egyszer csak egyre rosszabul kezdtem látni csenget nagyon a fülm és szédültem zsibadtak a lábaim a nagy báttyám mondta feküdjek le emeljem fel a lábam jobban is lettem két hétel késöbb nem láttam szédültem suliba voltam irodalom órán és ma csenget a fülem és szédültem ez mitől lehet? 14f...2015. jún. 5. 11:57
1/4 anonim válasza:
valószínűleg alacsony vérnyomás, nincs rá gyógyszer, azért házidokihoz nem árt ha elmész
2/4 A kérdező kommentje:
és ilyenor mit tudok tenni? az utolsónál nagyon megijedtem és el kezdet dobogni gyorsan erősen a szivem akkor jobban lettem ezt gondoltam még le írom.
2015. jún. 5. 12:03
3/4 anonim válasza:
Azt tudod tenni, hogy dokihoz mész, ő meg tud vizsgálni, hogy van-e valami bajod, de 14 éves korban nagyon gyakori és teljesen normális az ha néha rosszul vagy, mivel változik a tested, nem valószínű, hogy valami komolyabb bajod lenne.
4/4 anonim válasza:
Valoszinü hirtelen megnöttel,vagy egyzserüen keveset iszol,az is lehet genetikai.nekem ez utolso,menj el orvoshoz,es otthon merd meg a vernyomasod.Lehet kapsz csöppeket,vervetel stb.Eszel eleget?Mert a keves ksozt,folyadekbevitel,stressz is kihat.A szived azert dobogott mert megijedtel,ez normalis reakcio.En is voltam ugy hogy majd összeestem,dobogott a szivem,ilyenkor minden ember kicsit megijed.Ha rosszul erzem maga,mar reggel,megeszek egy sos uborkat,vagy ehetsz mas valami sosat,viz legyen nalad esetleg egy kis csoki.A legelsö utad legyen az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!