Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehetett ez a visszatérő álom?

Mi lehetett ez a visszatérő álom?

Figyelt kérdés

Ma azt álmodtam, hogy a régi hörcsögünk aki már több mint egy éve meghalt, még élt és mindig elfelejtettük megetetni, megitatni volt hogy egy hét után néztem meg van e kajája mert nem tudtam hogy él. És már máskor is álmodtam ezt tegnap vagy tegnap elött nem emlékszem. Mi lehetett ez a visszatérő álom?

Nagyon szerettük azt a hörcsögöt nagyon kedves volt velünk egyik lábfeje nem volt meg neki de nem táplálok már semmi olyan bánatot nem is volt eszembe hogy miatta 2x is ezt álmodjam.

2015. júl. 21. 15:56
 1/3 Ashes of oblivion ***** válasza:
Talán két magyarázatot tudnék adni erre a kérdésre...az egyik, hogy hiányzik a hörcsögöd és azért álmodsz ilyeneket, de ezt azért nem tartom valószínűnek, mert több mint egy éve meghalt és eddig nem álmodtál ilyet...a másik magyarázat, amit gondolok az az, hogy egyik emberi kapcsolatodra ,ami már megvan vagy esetleg amit hamarosan fogsz kötni, vigyáznod kell nagyon, nehogy tönkremennyen...legalább is én ezt mondanám, ha ezt álmodnám...remélem segítettem
2015. júl. 21. 20:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen köszönöm a választ! :)

Tényleg nem ártana ápolgatnom a kapcsolataimat.

2015. júl. 23. 00:28
 3/3 Ashes of oblivion ***** válasza:
Szívesen máskor is! :)
2015. júl. 24. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!