Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van egy visszatérő álmom. Mit...

Van egy visszatérő álmom. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Mostanában elég sűrűn álmodom azt, hogy egy tigris vagyok (tehát nem kívülről látom, hanem első személyből, és egyszerűen érzem magamon, hogy az vagyok) és egy mocsárban tapírra vadászok. Szépen becserkészem, lerohanom, lefojtom és mire belekóstolnék, vége az álomnak. Annyira nem vagyok egy nagy híve az álomfejtésnek, de gondoltam, ha már ennyiszer visszatér ez a motívum, akkor talán lehet mögötte valami. :D
2015. okt. 31. 00:35
 1/6 HackeR_BananA válasza:

Lehet hogy ki akarsz menni a vadonba vadászni, vagy tapirt akarsz enni.

Én nem vagyok álomfejtő de ezekre gondolok :) 13/f

2015. okt. 31. 07:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Sztem a belső személyiséged akarja mutatni. Gondolom visszahúzódó típus vagy, akkor az álom alapján azok akik piszkalnak , szived szerint levadásznád őket. Vagy ha kicsapongo természetű vagy, valószínűleg az almod tájékoztatott h figyelj erre , mert túlzásba viszed.
2015. okt. 31. 09:22
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy varg vagy :D
2015. okt. 31. 12:27
 4/6 A kérdező kommentje:

#3 ez nekem is átfutott az agyamon... xD

Amúgy nem igazán a visszahúzódottságomról ismernek a legtöbben, a kicsapongás jellemzőbb rám. :D De a nyárihoz képest drasztikusan visszaestem ezen a téren, úgyhogy nem hiszem, hogy a túlkapás lenne az oka. :/

2015. okt. 31. 13:45
 5/6 anonim válasza:
Engem kb 25 éve cápák üldöznek álmomban..nem túl nyerő
2015. nov. 6. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az egyik előző életedben voltál tigris. Nem tudom , mennyire vagy híve a reinkarnációnak, mert elég élethűen írtad le, hogy tapírra vadászol (Gondolom , fehér hátú, fekete tapír, mert az van Ázsiában), és hogy lefojtod, mert a tigris valóban így vadászik.

Másik dolog pedig az lehet, hogy minden adottságod megvan, hogy egy nagy tervet megvalósíts (ezért látod magad tigrisnek) Tehetséges vagy, erős és szorgalmas, valami viszont mindig meggátol abban, hogy megvalósítsd. (Épp a belekóstolásnál ébredsz fel. vagy ha meg is valósítod, nem tudod a gyümölcsét élvezni.

2015. nov. 9. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!