Mit jelenthet az álmom?
Figyelt kérdés
Az éjszaka egy elég furcsa álmom volt. Nem tudom milyen indíttatásból, de kiszaladtam az udvarra kezemben a telefonommal. Az ég három féle színű volt, mint amikor szeles szokott lenni az idő. Az égbolt alja rózsaszín volt és utána fekete, szürke és ciklámen színű csíkok váltották egymást. Mind emellett ha jól emlékszem 4 bolygó állt közvetlen egymás mögött és úgy világítottak mintha valami óriási csoda történne. Próbáltam lefotózni mindezt a telefonommal, de valaki (az ismerőseim közül) mindig benne volt a képben és a készülék sem tudott fókuszálni. Mikor felébredtem pedig furcsa remegés tört rám. Kicsit ijesztő volt, ezért szeretném megtudni, hogy mégis mit jelenthet mindez.
A segítséget előre is köszönöm! :)
2015. nov. 15. 09:53
1/2 anonim válasza:
Valoszinuleg valakit hibaztatsz, mert ugy erzed nem hagy teged kibontakozni, valami vagy valaki akadalyozz, hogy elerd a celjaid, kield magad.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2015. nov. 28. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!