Volt egy furcsa álmom, valaki segítene nekem? (többi lent)
Szóval pár napja volt egy furcsa álmom, az egyik osztálytársammal (fiú). Nekem alapból van párom, éppen ezért olyan furcsa, hogy az álmomban az osztálytársammal történt pár dolog. Tulajdonképpen annyi, hogy igazából ő nagyon közeledett hozzám, meg is csókolt, volt tapizás is...de álmomban nem éreztem semmi kéjt vagy örömöt amikor ezeket csinálta. Inkább undort és félelmet. És amikor majdnem megtörtént volna a dolog, mondtam, hogy hagyja abba, és akkor fel is keltem. Miután felébredtem, iszonyatos bűntudatom volt, és rosszul is voltam magamtól... alapból semmi érzelmi szál nem fűz ahhoz az osztálytársamhoz, de nagyon megijedtem ettől. Nagyon szeretem a páromat, és nincs az az isten, hogy valakivel így megcsaljam...
mitől lehet ilyen álmom?
Azt hittem csak ebredes utan jött a büntudat. Volt mar nekem is hasonlo almom regebben de en akk nem voltam tudataban a valosagnak. Gondolom egy masik letsikon "jartam". De lehet te is.
Almomban neha vandorolok a letsikok között, szal en en vagyok, de a körülöttem levö emberek masok, olyanok akiket almomban ismerek de a valosagban fogalmam sincs kik ök.
Van amikor ugyanott lakom, de a parom mas, a szomszedok masok.. es van olyan is h ugyanazok az emberek, de a haz ahol lakom az teljesen ismeretlen.
Igazából álmomban mindig tudatában vagyok a dolgoknak, és mindig ismerős arcok vesznek körül...csak néha a viselkedésük más. Például az osztálytársam, akiről szólt ez az álmom, teljesen máshogy viselkedett ott. Mintha kifordult volna önmagából.
De, szerinted mit jelent ez az álom? Nagyon fontos lenne, mert nem tudom magamat túltenni ezen, és félek, hogy valami van velem...
Fogalmam sincs mit jelenthet.. almunkban neha tudunk fura dolgokat produkalni. Pl. ha üldöznek almomban vmi vegett amig 2 labon allok nem tudok elfutni csak ha leteszem a kezeimet is, igy "negylabon" meg ugy futok mint a parduc:D
Erdekes nem?
Az utobbi 2-3 ev soran annyi fura megmagyarazhatatlan dolgot almodtam mar, de nem tudok rajönni h mit mert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!