Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Ekezetekert elore is bocsi, telefonrol irok es igy gyorsabb:)

Probaltam unatanezni, de elegge osszetett egy alom volt, es fura...

Eppen apamtol indultam el ISKOLÁBA, es apamtol mikor megyek le a varosba, van egy ilyen jo hosszu lepcso. Amikor a lepcsohoz ertem korom sotet volt. Mintha ejjel lett volna, csak 0 lampa volt. Ott tapogattam, hogy hol a korlát, mert abszolut vak sotet volt. Rettenetesen feltem, annyira, mint még álmokba soha. Alig tudtam menni par lepcsot olyan sotet volt, erezni meg nem ereztem, nem tudtam ugy lepni... elcsusztam, de olyan furan estem, hogy nem le a lepcson, hanem kicsusztam a korlat alol es olyan volt mintha a 10. emelet ablakabol zuhantam volna, pedig ez csak egy utcai lepcso volt. Zuhantam, de nem sikitottam, hangtalanul estem a sotetsegbe, amikor a baratom elkapott(pasim). Melyen egymas szemebe neztunk, es en teljesen megkonnyebbultem. Aztan kivilagosodott minden.. o.O csak a lepcson volt vaksag. Ezutan egyutt mentunk tovabb, DE nem suliba, mert olyan durva lelkiallapotba voltam, hogy inkabb hazamentem, o pedig hazakisert. Amikor hazaertem, ures volt a haz, egyedul voltam. A baratom elment suliba, es akkor megint elsotetult minden a hazban. A falra neztem, mert ott van egy analogora, de az ora helyett egy 6 sarku csillag volt festve a falra.

Eleg bizar egy alom, akarcsak en... Ez most igy... wat? Kerlek segitsetek, mert tenyleg marhara erdekel ennek a jelentese... koszonom. 14/L

2015. okt. 6. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Tipp: ha ékezetet akarsz írni pl.: á-t akkor nyomd hosszan az a-t.

Az ilyen rém álmok nem véletlenek. Én egyik este néztem egy videót Michael Jakson szelleme volt benne annyira megíjedtem, hogy azt hittem mrgáll a szívem, olyan hírtelenűl jelent meg és ílyesztö volt ráadásúl hangossan síkítot, ezútán este azt áodtam hogy anyám leúgrott a másodíkról és síkított. Valamível összefügg, valamítől félsz hogy véget ér, szerintem.

2015. okt. 6. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Bizalom a barátod iránt, első olvasásra. Talán túlzottan is függsz a jelenlététől. A csillagról fogalmam sincs, mit jelenthet.
2015. okt. 6. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:

suli=szükséges körülmények

belső segitséget kapsz a félelmetes szitukban, stresszben, sötétség=félelem, veszély. lépcső készülödés és védekezés, leesel kudarcos szitu és szomorúság, barátod vigasz és megkönnyebbülés önmagadtól, és valami igazság meglátása is. hatágú csillag belső elvárások, hiedelmek, esetleg hétköznapi vallásosság lehet, lehet ez okozhatja a stresszt is

2015. okt. 7. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!