Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a furcsa álom?

Mit jelenthet ez a furcsa álom?

Figyelt kérdés

Mentem haza az utcánkban és az egyik villanyoszlop tetején volt egy szárnyas malac.

[link]

Ami leesett a villanyoszlopról és csöndben szenvedett én meg féltem tőle.

Egy másik kisebb szárnyas malac meg egy másik villanyoszlopon volt.

2015. okt. 24. 08:27
 1/7 anonim ***** válasza:
XD 🐽🐷
2015. okt. 24. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:
wut?
2015. okt. 24. 18:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Mit nem lehet érteni azon amit leírtam?
2015. okt. 24. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, az utcátokban disznótor közeleg, ezért a malacok biztonsági okból felrepültek a villanypóznára, de

meg ba szta őket az áram :(

2015. okt. 24. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Érdekes állom, tényleg muris. Szerintem kikapcsolódásra van szükséged; a szárnyak a szabadságot, a helyváltoztatás képességét szimbolizálják. A villanypózna elérhetetlen magasában ülő szárnyas malac egyfajta gúny feléd, hogy tessék, még egy disznó is nagyobb szabadsággal bír, mint te. Kérdés persze, hogy mit jelent számodra a disznó? Érdekes, hogy az egyik leesik, és te viszolyogva nézed a haláltusáját. Úgy vélem, a itt "szólt közbe" a tudatod, és közölte veled, hogy most ne is álmodj hosszabb kikapcsolódásról. Persze nem ismerlek, nem tudhatom, mennyire vagy elfoglalt, lehet, hogy tévedek, és az álom mást jelent.
2015. okt. 24. 22:30
 6/7 A kérdező kommentje:

# 5

Kösz a választ!

Hát igazából muszáj voltam elmenni mellette mert haza fele tartottam és ki ne bámulna meg egy oszlopról leesett szárnyas malacot aki szenved az út közepén de nem álltam meg bámulni és nem haldokolt csak fetrengve szenvedett amiért a lábara esett!

És azt éreztem hogy a kisebb szárnyas malac az a nagyobb nőstény gyereke!

2015. okt. 24. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Látod, így máris bejön a képbe a sajnálat az árvaság rémének árnyékába került kismalac iránt, amely éppen bizarrságával növeli ezt az általad érzett sajnálatot... ...és se vége, se hossza. Néha az az érzésem, hogy ha nem egy igénytelen kvázi chat-oldal "ezo" rovatában születnének ezek a kérdések, hanem meglenne a megfelelő fóruma az álmok világát kutató szakértőknek és érdeklődőknek, akkor egy egész szép szakmai közösség alakulhatna ki a neten, akik mások álmait elemezve jutnak egyre közelebb a tudatalatti megismerése felé.
2015. okt. 24. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!