Evele123 kérdése:
Jósálom lehetett vagy a tudatalattim játéka?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Álmomban több dolog is történt a párizsi merényletek kapcsán, ezeket a híradóban is láthattam. Viszont megjelent a mai napra vonatkozólag is valami. Először egy francia zászlós focilabdát láttam, pattogott, majd jött néhány terrorista és lövöldözött. Utána a mai dátumot láttam egy német focilabdával és hogy egy bőrkabátos fekete hajú nő lövöldözött gépkarabéllyal és hallottam egy nagy robbanást, ekkor riadtam fel...
Volt valakinek hasonló álma? Kell ezzel foglalkozni? Előre is köszi a válaszokat!
2015. nov. 22. 12:30
1/3 anonim válasza:
Jelentsd a francia hatóságnak, intézkedjenek. Xd de lehet jot röhögnek rajta. De ez csak álom volt. Nem jelent semmit .
2/3 anonim válasza:
Engem a főnöKÖm lött le egy banànnal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!