Véletlen lehetett ez az álom, vagy tényleg megálmodtam a jövőt?
Egyik este azt álmodtam, hogy a hörcsögöm nagyon rosszul volt és meghalt. Másnap jövök haza melóból, és teljesen ki volt hűlve, épp hogy lélegzett, de már nem mozgott. Másnap reggelre elpusztult.
És volt már egyszer hasonló, a dédimamámmal. Apu hívott este, hogy kórházba vitték mert rosszul lett. Én egész este bőgtem, hogy nem akarom elveszíteni, mi lesz ha meghal, stb. És reggel a mama hívott, hogy meghalt.
Mással is szokott ilyen történni? Vagy ez valami képesség lehet?
Utólagos megerősítés. Mivel ez az álom véletlenül pont bejött, felfigyeltél rá és jelentőséget tulajdonítasz neki, a többi ezer másikra, ami nem jött be, azt elfelejted.
Dédimamáddal kapcsán még egyszerűbb a helyzet: azért álmodtad, hogy meghal, mert kórházban volt.
Sajnos nincs ilyen képesség, ezek csak az ember gondolkodásának hibái és gyengeségei.
Szóval a kérdésedre válaszolva:
"Véletlen lehetett ez az álom, vagy tényleg megálmodtam a jövőt?"
Nem, nem volt véletlen, de a jövőt sem álmodtad meg.
Energiahláozattal való erős kapcsolat ilyen téren.
Ha magyarázat kell, privát.
Köszönöm mindenkinek. Igazából én sem hiszek az ilyen jóslásban, meg jövendőmondásban, csak olyan furcsa volt.
Egyszer pedig azt álmodtam, hogy a kutyámat elvittem elaltatni, mert meguntam. De szerencsére nem történt vele semmi, sőt ő az én szívem csücske, még csak eszembe se jutna ilyen a való életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!