Szerintetek mi lehetett ez az álom? Többi lent
Es a helyesirasi hibak (nem elutesek) is a telefon miatt vannak?
Menyjek? Fonok szeruen? Stb..
A mondatok tagolasat vesszovel hol engedi a telefon, hol meg nem?
Amugy is honnan a fa.szbol tudjuk hogy mit jelentett ez az álom?
nem értem az embereknek mért kell megkérdezni mindig hogy mit jelntett ez az álom?
Hát ba.zdki álmodtál.. tudod... az emberek szoktak álmodni
#6-os ,te kis butus. Minden álomnak van jelentése. Van oka ,hogy ezt álmodja az ember,mivel ezt mind a tudatalatti szüli egyes érzelmekből,emlékekből. Lehet szimbolikus jelentése is egyébként. Aki pedig ért hozzá,az megfejtheti az álmodó álmait...Ebben mi olyan felfoghatatlan? Ezt még a kvantumfizikusok is elismerik. Ez csak pszichológia és nem babona.
#2-es és #4-es voltam.
Az álmod..Ohm,nem tartasz a tanárodtól? Nem érzed úgy,hogy "kínoz" ,folyton hajt akár az órákon is?
A fiú osztálytársad...Igen,kedveled. Ő is kedvel téged,ezt te is tudod. A valóságnak megfelelően lett alakítva az álmod,ahogy akár tényleg meg is történhetett volna -a Dzsásztinon kívül- A hangsúly inkább a tanárodon van. Gondolom,nem igazán kedveled.
Hagyjuk már azokat a fránya ékezeteket és hibákat. Egyébként is ...Mindezeknek mi köze lehetne az álomhoz és annak jelentéséhez? Annak a Justin-nak is lehet jelentősége. Pl a személyiségét illetően. "Főnök szerűen" .
Lehet,hogy a kérdező a színészről alkotott véleménye alapján illesztette bele az álomba. Ha mondjuk valami nagy nyomást gyakorol rá -> Főnök. És a tanár is kergette,terrorban tartotta.
Cáfold,gyerünk!
Na, kedves Mara, bar meg se szolaltal volna! Te is nagyon vaghatod a nyelvtant, ha szerinted a ''fonok szeruen''-ben az volt a bajom, hogy nincs ekezet. (Sehol nincs ekezet, miert pont ezt a szot emeltem volna ki emiatt?)
Elarulom, hogy azert emeltem ki ezt a peldat, mert nem kulon kell irni. Fonokszeruen. Erted?
Istenem, amikor a hulyek okoskodnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!