Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mi lehetett ez az...

Szerintetek mi lehetett ez az álom? Többi lent

Figyelt kérdés
Almomban rendeztunk egy osztalybulit es kovetkezett a lassuzos resz, es akkor a toritanar(aki egy 40 eves no,en 14 eves lany vagyok) fel akart kerni en meg menekultem elole gyorslepesben aztan bementem egy satokba h mintha ugy tennek beszelgetek aztan meg epp odaert mikor egyik fiu osztalytarsam felkert(nem tetszik egyaltalan,de jofejnek tartom meg szerintem o is bir engem) es akkor mondtam h igen a tanarom meg mondta h menyjek akkor,es tancoltunk aztan odaertunk egy nagy kapuhoz ahol behuztak aztan utana mentem es amikor benyitottam mar jott is ki es Justin Timberlake volt egy asztalnal ilyen fonok szeruen es aztan mondta h siessunk es elfutottunk aztan odaertunk egy viszonylag szivemheh kozeli helyre es atkarolta a derekam meg igy hozzambujt es ugy setaltunk,es tok jol beszelgettunk aztan meg mondtam h setaljunk egyet az erdoben,azt mondta hogy jo ez tok jo otlet es igy setalgattunk meg beszelgettunk es aztan szembejott anya es azt mondta h elkesek a zenekarrol es mit kepzelek en es akkor mondtam az osztalytarsamnak hogy mennem kene de nem akarok es itt veget ert. Ja es a fiu amugy csondes meg az erettebb fajta. Es tenyleg nem tetszik. Bocsi az ekezetekert csak telorol vagyok

2015. máj. 23. 12:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
azt jelenti hogy hogy megkene tanulnod hasznalni az ekezeteket.
2015. máj. 23. 12:22
 2/18 anonim ***** válasza:
#1-es ,neked pedig meg kellene tanulnod szöveget értelmezni. ;) Írta,hogy telefonról van,ezért nem rakott ékezeteket. -.-' Pfuhh... Miért kell egyből letolni az embert? Soha se fogom megérteni.
2015. máj. 23. 12:25
 3/18 anonim ***** válasza:

Es a helyesirasi hibak (nem elutesek) is a telefon miatt vannak?

Menyjek? Fonok szeruen? Stb..

A mondatok tagolasat vesszovel hol engedi a telefon, hol meg nem?

2015. máj. 23. 12:44
 4/18 anonim ***** válasza:
Kedves #3-as. A helyesírási hibáira se én,se az#1-es válaszoló nem tért ki. Csak az ékezetek elmaradása zavart. Az már más tészta,hogy a helyesírás miért ilyen, nyilván nem a telefon hibája. Persze az is lehet,hogy puszta figyelmetlenségből gépelte el a szavakat. De úgy őszintén...Van ember ,akivel ez ne fordulna elő? Ismersz olyan embert,aki életében nem vétett egy helyírási hibát se?
2015. máj. 23. 13:05
 5/18 A kérdező kommentje:
1-es olvasd el 2-es köszönöm :D 3-as nem értem miért zavar téged de ha tudni akarod gyorsan le akartam írni ha netán elfelejteném mert már történt ilyen
2015. máj. 23. 13:09
 6/18 anonim ***** válasza:

Amugy is honnan a fa.szbol tudjuk hogy mit jelentett ez az álom?

nem értem az embereknek mért kell megkérdezni mindig hogy mit jelntett ez az álom?

Hát ba.zdki álmodtál.. tudod... az emberek szoktak álmodni

2015. máj. 23. 13:17
 7/18 anonim ***** válasza:

#6-os ,te kis butus. Minden álomnak van jelentése. Van oka ,hogy ezt álmodja az ember,mivel ezt mind a tudatalatti szüli egyes érzelmekből,emlékekből. Lehet szimbolikus jelentése is egyébként. Aki pedig ért hozzá,az megfejtheti az álmodó álmait...Ebben mi olyan felfoghatatlan? Ezt még a kvantumfizikusok is elismerik. Ez csak pszichológia és nem babona.

#2-es és #4-es voltam.

Az álmod..Ohm,nem tartasz a tanárodtól? Nem érzed úgy,hogy "kínoz" ,folyton hajt akár az órákon is?

A fiú osztálytársad...Igen,kedveled. Ő is kedvel téged,ezt te is tudod. A valóságnak megfelelően lett alakítva az álmod,ahogy akár tényleg meg is történhetett volna -a Dzsásztinon kívül- A hangsúly inkább a tanárodon van. Gondolom,nem igazán kedveled.

2015. máj. 23. 13:35
 8/18 anonim ***** válasza:
Jah, Justin Timberlake "fonok szeruen", ékezet nélküli szavak, súlyos helyesírási hibák. El sem tudom képzelni milyen nagy jelentősége lehetett! Az emberek néha már csak direkt beképzelnek ilyeneket hogy utána gyk-ra felrakják mert unatkoznak.
2015. máj. 23. 13:49
 9/18 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már azokat a fránya ékezeteket és hibákat. Egyébként is ...Mindezeknek mi köze lehetne az álomhoz és annak jelentéséhez? Annak a Justin-nak is lehet jelentősége. Pl a személyiségét illetően. "Főnök szerűen" .

Lehet,hogy a kérdező a színészről alkotott véleménye alapján illesztette bele az álomba. Ha mondjuk valami nagy nyomást gyakorol rá -> Főnök. És a tanár is kergette,terrorban tartotta.

Cáfold,gyerünk!

2015. máj. 23. 13:57
 10/18 anonim ***** válasza:

Na, kedves Mara, bar meg se szolaltal volna! Te is nagyon vaghatod a nyelvtant, ha szerinted a ''fonok szeruen''-ben az volt a bajom, hogy nincs ekezet. (Sehol nincs ekezet, miert pont ezt a szot emeltem volna ki emiatt?)

Elarulom, hogy azert emeltem ki ezt a peldat, mert nem kulon kell irni. Fonokszeruen. Erted?

Istenem, amikor a hulyek okoskodnak...

2015. máj. 23. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!