Szerintetek mi lehetett ez az álom? Többi lent
Figyelt kérdés
Almomban rendeztunk egy osztalybulit es kovetkezett a lassuzos resz, es akkor a toritanar(aki egy 40 eves no,en 14 eves lany vagyok) fel akart kerni en meg menekultem elole gyorslepesben aztan bementem egy satokba h mintha ugy tennek beszelgetek aztan meg epp odaert mikor egyik fiu osztalytarsam felkert(nem tetszik egyaltalan,de jofejnek tartom meg szerintem o is bir engem) es akkor mondtam h igen a tanarom meg mondta h menyjek akkor,es tancoltunk aztan odaertunk egy nagy kapuhoz ahol behuztak aztan utana mentem es amikor benyitottam mar jott is ki es Justin Timberlake volt egy asztalnal ilyen fonok szeruen es aztan mondta h siessunk es elfutottunk aztan odaertunk egy viszonylag szivemheh kozeli helyre es atkarolta a derekam meg igy hozzambujt es ugy setaltunk,es tok jol beszelgettunk aztan meg mondtam h setaljunk egyet az erdoben,azt mondta hogy jo ez tok jo otlet es igy setalgattunk meg beszelgettunk es aztan szembejott anya es azt mondta h elkesek a zenekarrol es mit kepzelek en es akkor mondtam az osztalytarsamnak hogy mennem kene de nem akarok es itt veget ert. Ja es a fiu amugy csondes meg az erettebb fajta. Es tenyleg nem tetszik. Bocsi az ekezetekert csak telorol vagyok2015. máj. 23. 12:07
11/18 anonim válasza:
Persze, hogy hagyjuk a hibakat. Teged sem erint a nyelvtan, mi?
Leirod a 'fonokszeruen'-t ekezetekkel, de annyi eszed mar neked sincs, hogy egybe ird.
12/18 anonim válasza:
Az a köze az ékezeteknek és a hibáknak hogy a kedves kérdező még arra se vette a fáradságot hogy legalább helyesen irjon ha már ilyen hülyeséget ir ki. Tehát nem érdekli, csak azért rakta ki ezt a kérdést mert unatkozik, hogy kommenteket olvasson, nézze ahogy mi vitázunk. Szóval engem már nem érdekel ha te ilyen naív vagy akkor ez a te bajod.
13/18 anonim válasza:
És most gondolom a drága kérdező nagyon jol szórakozik rajtunk.
14/18 anonim válasza:
Mara, te tenyleg nem erted, mit irok???
TE, ismetlem TE is kulon irtad, hogy ''fonokszeruen'', es azt hitted, hogy nekem az a bajom, hogy nincs rajta ekezet.
Te sem vagy okosabb a kerdezonel.
15/18 anonim válasza:
Én tudom hogy egybe kell irni, képzeld el hogy én ismerem a saját anyanyelvemet.
16/18 anonim válasza:
Ahhhoz kepest, hogy ismered, te sem hasznalsz vesszoket a tagmondatok kozott.
Persze, persze, tudom, biztos te is telefonrol irsz...
17/18 anonim válasza:
Vágom a szisztémát,de ugyebár a kérdező iskolás. Tanul! Majd megtanulja,én is megtanulom... Nincs ember ,akinek kifogástalan a helyesírása,szóval ezért kéne hagyni az egészet. Nincs értelme ezen vitázni. Még a nyelvészprofesszorok is vétenek hibát,sőt..Volt,hogy a nyelvtantanárom is elírt egy szót ,de nem figyelmetlenségből. :))
18/18 A kérdező kommentje:
Én tényleg nem akartam ebből vitát,sőt nekem ez rossz is, mert én csak arra voltam kíváncsi hogy miért álmodtam pont ezt,mikor csak barátok vagyunk azzal a fiúval... de azért köszönöm azt a pár normális választ :) Mara neked meg csak annyit tudok mondani hogy borzasztóan nehéz a természeted és buta vagy(persze,tudom hogy szerintetek én is,de a teljes történet az,hogy reggel volt és nagyon érdekelt hogy miért ezt álmodtam és azt láttam jónak ha leírom jegyzetbe gyorsan,hogy el ne felejtsem és hát nem nagyon figyeltem,csak pötyögtem 1000-el és aztán meg nem néztem át,csak bemásoltam). Elején kezded azzal hogy ékezetek nélkül írok(direkt odaírtam hogy telefonról voltam) és aztán meg mikor valaki más felhozta a helyesírásomat(amibe jogosan kötött bele,de álomfejtés témában vagyunk,könyörgöm,nem nyelvtan)te azonnal belekötöttél...Azt hiszed én azért írtam ki ezt a kérdést hogy olvassam az oltogatásokat? Mert nem. De azt ugye tudjuk hogy mindenki magából indul ki ;) Egyébként is,miért írtam volna ilyen hosszú szöveget,ha csak a vita érdekelne? Unatkozni pedig nem unatkozok/unatkoztam(barátokkal/haverokkal mentem ma is moziba), csak az jutott eszembe,hogy itt talán tudják a választ. És ha nem hiszel ebben az álomfejtős dologban,egyáltalán miért vagy itt? Hogy beleköss másokba? Egy csöppet negatív vagy :D az álmoknak van okuk,bár ezt elmondásod alapján nem tudtad,egyik válaszoló el is magyarázta.
2015. máj. 23. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!