Reggel felebredtem es nemtudtam megmozdulni mintha lefagytam volna es erre mintha valaki ram maszott volna en ott kishijan szivinfartust kaptam megsem tudtam kisido utan eltunt es tudtam mozogni felkapcsoltam a villanyt es sehol senkiez mi lehetett?
Figyelt kérdés
2015. okt. 12. 20:11
1/7 anonim válasza:
Alvásparalízis volt. Nincs miért aggódni, ha legközelebb előfordul forduljon az orvosához vagy a gyógyszerészéhez.
2/7 anonim válasza:
Nem valami misztikus dolog volt, hanem alvásparalízis.
3/7 anonim válasza:
Klasszikus alvásparalízis. Mozgásképtelenség, fenyegető jelenlét észlelése, és valósághű érzékcsalódások. Régen ezt hívták nyomólidércnek, pont azért, amit tapasztaltál. Mostanra viszont a pszichológia, és az idegrendszer pontosabb ismerete igazolta, hogy ez pszichés probléma, nem parapszichológiai. (átkerült a parapszichológiából a pszichológiába)
4/7 anonim válasza:
-.- ilyet mondani... ez a tipikus esete a megszállásnak valószínüleg egy szellem van a házatokban és próbál "belédköltözni" ...
5/7 A kérdező kommentje:
es akkor ezzel mit tudok kezdeni vagy van miert aggodnom mi okozhatja ?
2015. okt. 12. 21:29
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg elnyomott szorongás, feszültség okozza. Az ilyesmi alvás közben is benne marad az emberben. Elalvás előtt lazító légzőgyakorlatok, különböző pihentető teák, és mindenek előtt a szorongás, és feszültség okának megkeresése segíthet.
7/7 Missi_Key válasza:
csak egy apróság...ha legközelebb megtörténik,képzelj aranyló aurát magad köré, ami megvéd a rajtad ülőtől mint egy pajzs.
és majd kérlek mondd el mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!