A gépemen megint felkapcsoltam az áramot és megint zúgott de néztem a tápnak semmi baja mert működik akkor mi lehet?
Az, hogy egy táp lead valamennyi áramot az nem azt jelenti, hogy nincs baja.
Ettől függetlenül lehet, hogy csak valamelyik tekercs ciripelését hallod, ami kb normális.
Az a baj, hogy így neten keresztül mi nem halljuk milyen zúgás is az. Mennyire hangos?
Az oka több dolog is lehet. Nekem például a HDD-m, egy Samsung HD103SJ, ami hajlamos a rezonálásra, ami átadódik a házra, ezért az zúg. Nem túl hangos, ám eléggé idegesítő. (Pedig a keret műanyag. Kicsit megkocogtatom a ház oldalát, elmúlik. :-/ )
Ennél hangosabb volt, mikor a tápegységem ventilátora csapágyas lett. Ugyanígy, a hátsó ventilátor haldoklásánál.
Ne privátba!
4 hónapja is lehetett vacak tápegységet venni, ezért kérdezem a típusát.
Egyébként mint leírtam nem biztos, hogy a kondik feltöltődésének hangja hibát jelent.
Írtam, hogy ne privátba! Melyik részét nem érted?
Amikor az elosztót nem kapcsolgatod, akkor a táp folyamatosan áram alatt van, a kondik nem ürülnek ki. Amikor lenyomod az elosztót, akkor a kondikban lévő energiát az alaplap felhasználja, és mikor megint áram alá helyezed, akkor ezeket a kondik feltöltődnek.
De nem értem miért lovagolsz még ezen. Ha végre kinyögnéd, hogy milyen tápod van, akkor meg lehetne mondani h maradhat v. cserélni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!