Van itt olyan, aki ért az álmok megfejtéséhez, esetleg álomfejtő? Vagy tud olyan oldalt, esetleg álomfejtőt, akit lehet kérdezni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 15:16
1/5 anonim válasza:
Én azt tudom, hogy a legjobb álomfejtő az, aki álmodik. Úgy értem saját magadnak tudod megfejteni a legjobban az álmaidat. Hiszen szükségesek hozzá az emlékeid, az értékrended, a vágyaid és a félelmeid ismerete. Én magamnak szoktam fejtegetni több kevesebb sikerrel. Az álomfejtő könyveket pedig marhaságnak tartom. Ugyanolyan mint a napi horoszkóp. Semmi alapja. A lényeg, hogy az álomfejtéshez sok információ kell amivel te rendelkezel.
2/5 anonim válasza:
eggyetértek az előző válaszolóval
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom. Volt egy álomfejtő, akitől nagyon sokat tanultam, így általában nagyából meg tudok egy-két álmot fejteni, de azért nem vagyok még profi, és ha kérdésem van, nem tudom kitől megkérdezni.
Az álmoskönyvek valóban baromságok :)
2010. márc. 23. 05:32
4/5 anonim válasza:
Én foglalkoztam álom fejtéssel, két fej jobb mint egy, ha gondolod küldj emailt. Cseresznye35@citromail.hu
5/5 anonim válasza:
Nincs. Aki azt mondja ért hozzá, hazudik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!