Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Ma este azt álmodtam, hogy horgászni voltam. Kifogtam egy majmot, ami ketrecben volt. Kiengedtem, mert megsajnáltam, de meg akart erőszakolni. Aztán jött egy másik horgász, aki segített leszedni rólam. Visszadobtuk a vízbe de megfulladt szegény. Aztán megerőszakolt a másik horgász is. Amikor felkeltem, észrevettem hogy merev a péniszem. Ez baj? Mit jelenthet ez az álom?2015. okt. 7. 09:38
1/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy te fiú vagy-e vagy lány, és a horgász milyen nemű volt. :)
2/3 anonim válasza:
Reggel általában mindig merev, ez nincs összefüggésben vele. :D De lehet, hogy erőszakolásra vágysz?
3/3 anonim válasza:
Peches ember vagy te, kérdező. Nem hogy aranyhalat fognál, aki visszadobás esetén teljesíti három kívánságodat, hanem majmot fogsz, ami meg akar erőszakolni. Aztán még a másik horgász is seggberak. Ahogy nézem, téged utolért a globális felmelegedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!