Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az abnormális álom mit...

Ez az abnormális álom mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Van egy làny akivel mindig szemezgetek a munkahelyen ès egymàsra mosolygunk. Èjszaka vele àlmodtam, ès kôzel kerûltûnk egymàshoz, amikor sajnos kiderûlt, hogy sajna fûtyije van.

#pénisz #àlűm
2015. szept. 23. 07:12
 1/8 Kései Sirató ***** válasza:
45%
Tudat alatt attól tartasz, hogy van valami titkolnivalója, összejönnél vele, de félsz, hogy mi derül ki róla..
2015. szept. 23. 08:31
 2/8 Agent J ***** válasza:
0%
Azt jelenti, hogy... Várj most nem jut eszembe pedig a nyelvemen volt. Ö... azt jelenti, hogy... sajnálom, de tényleg nem jut eszembe.
2015. szept. 23. 10:00
 3/8 A kérdező kommentje:
igen összejönnék vele, de sajnos ... Ês mindig ez a sajnos..van barátja.. De a tekintete sokmindent elárul
2015. szept. 23. 11:16
 4/8 anonim ***** válasza:

1./ Ki kéne derítened, miért mosolyog mindig rád!

Lahet, hogy összehasonlít "valakijével" és mosolyog, hogy ő mennyivel különb nálad...

2./ Álmod nem abnormis, hiszen sok fiú öltözik lánynak és viselkedik aszerint.

2015. szept. 23. 14:42
 5/8 Kései Sirató ***** válasza:
45%
Én a helyedben megpróbálnék összejönni vele, lehet, hogy dobná miattad a srácot.
2015. szept. 23. 14:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az álmod azt erősítette fel, ami éberen nem annyira jut eszedbe a vele kapcsolatos érzelmeid közül, nevezetesen hogy visszataszító neked az, hogy őt most egy másik farok kezeli, ezt dramatizálta az, hogy már rajta láttad a farkat.

Álmaink segítenek helyrebillenteni a lelki egyensúlyunkat. Reálisan nem látod esélyét annak hogy összejöjj a csajjal, érted otthagyja barátját, ez fáj. Erre kapod álom formájában a gyógyírt, olyan "mozit" ami segít abban, hogy elmenjen a kedved a csajtól.

2015. szept. 23. 15:12
 7/8 A kérdező kommentje:
hu az utolsó az király! hát most láttam egy közösségi oldalon hogy már össze is házasodott a csákóval szóval .. de amúgy se szólítottam volna le.. más kategória.. elittebb kicsit..
2015. szept. 23. 17:27
 8/8 A kérdező kommentje:
mondjuk érdekes, hogy sokszor az ember így elmegy talán a lehetőségei előtt, mert fél a kudarctól..mind1 hisz mostanában szerencsére ritkán látom
2015. szept. 23. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!