Mit jelent ez a visszatérő álom?
Figyelt kérdés
Kb minden hónapban egyszer álmodom ezt. Az volt általános iskolákban vagyok és ki akarok menni amikor megtámad egy jeti kinézetű robot. De az osztálytársaim megmentenek. Ki akarnak juttatni az iskolából de a szörny miatt sose sikerül. A termünkbe is mindig be akar törni de csak engem támad. Rettenetesen félek. Majd jön egy őreg tanárnő aki elkezd a szörnyek ordibálni hogy menjek el. Es a szörny elmegy mert a tanár az egyetlen akire hallgat. Én pedig nyugodtan hazamegyek.2015. aug. 13. 11:20
2/4 A kérdező kommentje:
Nem szerettem.
2015. aug. 13. 11:42
3/4 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy szerinted a tanárokra hallgat mindenki.
4/4 anonim válasza:
Ki tudja, lehet, hogy ő tudna segíteni valamiben, vagy amíg ott voltál, addig távol tartott tőled valamit (szellemi síkon), akár akaratlanúl is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!