Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért visszatérő álom ez nekem?

Miért visszatérő álom ez nekem?

Figyelt kérdés

Szóval visszatérő álmom az, hogy terhes vagyok és mindig minden esetben fiú a neme. Ezt az utóbbi hónapokban már legalább 4x álmodtam. Ez azért furcsa, mert határozott terveink vannak: először saját lakás, aztán gyerek. Egyébként az utóbbi időben többször éreztem azt, hogy szeretnék, de utána rájöttem, hogy jobb megvárni a lakást. Nem tudom. Vagy lehet, hogy tudom, hogy a lakásnak kellene először meglennie, ezért elnyomom az érzéseimet, ami álom formájában fogalmazódik meg. Erre is gondoltam már. Azt tudom, hogy az összes álmomban nagyon boldog voltam, pedig az álmaim többségében nem volt még meg a saját lakás, csak albérletben laktunk és az sem zavart.

Egyébként megnéztem az álmoskönyvben is: fiatal lány akinek még nincsen gyereke és kisbabával/csecsemővel álmodik = tudat alatti vágyakozás a gyermekre.

Ez jelenthet valamit? Vagy csak én tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget? Nektek gyerekvállalás előtt voltak ilyen visszatérő álmaitok?

2015. aug. 12. 09:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Minek teszel fel olyan kérdést, amire tudod a választ?
2015. aug. 12. 09:08
 2/4 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen visszatérő álmaim.. Pedig még évekig nem akarok. Vagyis szeretnék babát, csak tudom, hogy nem tudnánk neki biztosítani mindent, amire szüksége lenne. És még fiatal is vagyok hozzá. Így felesleges ezen agyalnom. :) Majd ha eljön az ideje. Nektek kell tudni, hogy létszükséglet-e a saját lakás.
2015. aug. 12. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Vágysz gyerekre, de gyermek születése álomban szimbolikusan egy új életszakasz megszületését is jelentheti. Vannak vagy várhatók mostanában ilyen nagyobb volumenű változások az életedben?
2015. aug. 12. 11:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Kedves 3-as: igazából nagy változás nem várható. Már házasok vagyunk, most már egy ideje dolgozom is és közös lakásra gyűjtünk. Ezen kívül elég eseménytelenek a mindennapok.:-)

2015. aug. 12. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!