Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Van valaki, akivel kb. egy hónapja beszélek, és mindig is helyesnek tartottam, meg vonzónak, de igazából nem mondanám, hogy bejön, vagy szerelmes vagyok belé. de ma éjszaka azt álmodtam, hogy ez a személy mellettem áll, de engem észre se vett, még csak nem is köszönt, hanem egy másik lányt csókolt meg, és én ettől nagyon rosszul éreztem magam. azt akartam, hogy rám figyeljen, meg minden...2015. aug. 12. 13:16
1/3 anonim válasza:
szerintem a jövőben valakire féltékeny leszel
2/3 huskyloverapach válasza:
#1 Az álmok nem jósolnak ahogy Te se!
AZ agyad area akar figyelmeztetni, hogy mégis csak szerelmes vagy a srácba, meet ha mással látod AZ fáj!
Nekem pont AZ ellenkezôje volt. Szerelmesnek hittem magam 1 lányba aztán vele álmodtam, hogy jól kijövünk egymással meg társasoztunk és amikor felkeltem akkor jöttem rá hogy ez hamis szerelem volt!
3/3 Siiel válasza:
fontos neked, lehet többet fogsz érezni iránta idővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!