Tapasztalhatok fizikai érzéseket álom közben?
Éreztem, hogy szorítom valakinek a csuklóját, hogy hagyja abba. Éreztem, ahogy arrébhúznak az ágyról, vagy hogy kapálózok, és beleakad valakibe a kezem. Amikor felkeltem, csak egy homályos emlék volt az egész, viszont gyakran eszembe jut, annak ellenére, hogy már 5+ éve történt.
Álom, vagy valóság? Kiderül valaha is?
Igen. Éreztem már fizikai érzéseket. Szóval lehet "emócionális csalodás"-nek nevezni.
Ja, amúgy: Mostanában olyasmi szokott inkább történni, hogy már majdnem alszom, de érzem a fejemben, ahogy kényszerítetten felélesztem azt a pontot az agyamban, ami a mozgásért felel és képes vagyok mozogni. Kicsit olyan szédüléssel jár. De pl. megmozgatom a kezem vagy a lábam, hogy ne feküdjem el stb...
Sajnos nekem az agyamban meg a körmeimben is van sok érző ideg.
Amikor álmodsz (REM fázis) a mozgatóizmaid nem működnek. Más fázisokban a mozgatóizmok működnek -- létezik alvajárás is.
Ezek után meglehetősen képtelenség kideríteni hogy valóság vagy álom volt. Én (egy vadidegen az Interneten valami kevés képzettséggel a témában) azt gyanítom hogy ez álom volt -- ki a fene húzogatna álom közben? Arról nem is szólva hogy ez gyanúsan álomszerű.
:D
Igen.
----
Pl. ha a melletted fekvőt álmodban arcul ütöd.
Lehet, hogy azonnal visszakapod :D , ha ettől morcos lesz.
És akkor Te is felébredsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!