Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelent? Ugye nem rosszat?

Kecskefészek15 kérdése:

Ez mit jelent? Ugye nem rosszat?

Figyelt kérdés
Tegnap este, mikor aludtam, azt álmodtam, hogy két oldalt a fejemen külön-külön lelőnek, elsiettem a kórházba, ahol anyukám dolgozik, és pont arra az osztályra vagyok kiírva, és pont anya az ápolóm, de nem tud megmenteni, mert sok vért vesztek, és a szeme láttára halok meg.

2015. aug. 9. 10:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak annyit jelent hogy tele lehetsz fèlelmekkel. Probalj vidam, jò dolgokra gondolni elalvàs elôtt.
2015. aug. 9. 10:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Félelmeid miatt elnyomás alatt vagy, kihasználnak. Nem tudsz egy kényszerhelyzettől megszabadulni.

Ezt netről másoltam be. Amúgy miért nem vesztek egy álomfejtős könyvet, vagy kerestek rá magatok az interneten? Nem kéne itt várni a válaszokra, amik közül szinte mindegyik más... (ezt minden álomfejtős kérdezőnek írom.)

2015. aug. 9. 10:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez az álmod azt jelenti, ó, kérdező, hogy aludtál.
2015. aug. 10. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!