Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelwnthet ez a fura álom?

Mit jelwnthet ez a fura álom?

Figyelt kérdés
Eegy kb 4-5 emelet magas, iskola nagyságú épuletben voltam, nem tudom hogy kerultem oda. meztelen voltam es a kezem meg volt kotozve. velem szemben ugyanugy volt meg valaki. ott kozottunk meg volt egy tengerimalac ketrecben. mind ketten csak ott gubbasztottunk es nem beszeltunk talan 1-1 szot. azt tudtam hogy valakik akarnak tőlem valamit. probaltam megszokni de nem tudtam, nem volt ötltem. aztan kitalaltam hogy a kotelet odarakom a tengerimalacnszajahoz, ő pedig elrágta. Ezután futottam ahogy tudtam, le a lepcson kb a 4. emeleten lehettem nem tudom. ezutan csak képek jottek mintha csak TV-t neznek, ilyen kepek jottek hogy uldoz a TEK, CIA, FBI, szoval sokan,es mintha ereztettek volna hogy nem menekülök ugy sem aztan beszalltam a liftbe ahol volt valaki, őt meg(kellett) késelnem majd kijutottam az epuletbol és véres voltam.

2015. aug. 9. 20:39
 1/2 cseriii válasza:
Valami elől menekülsz mert félsz. Az a valami az valószínűleg lelki dolog a múltadból. Talán egy esemény egy tragédia esetleg egy volt párkapcsolat egy csalódás. ezt már neked kell megfejteni és szembe nézni azzal a dologgal. Aki pedig veled szembe volt az talán te magad lehettél vagy az a személy akivel kapcsolatos lehet ez a félelem.
2015. aug. 9. 21:47
 2/2 A kérdező kommentje:
trauma tuti nem történt,de kössz a választ!
2015. aug. 10. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!