Mit jelenthet az, hogy egy wc csészében sütöttem csirkemellet?
Figyelt kérdés
Ezt álmodtam az éjjel. A wc csészében raktam tüzet és ott sütöttem a csirkemell csíkokat. Azon gondolkodtam, hogy én ezt nem fogom megenni, mert hát ez mégiscsak egy wc. Hiába tök tiszta, attól még lehet valami láthatatlan baci rajta. De úgy emlékeztem, hogy már korábban csináltunk ilyet és akkor jó volt. De most eldöntöttem, hogy én tuti nem eszem meg, nincs hozzá gusztusom. Nem is foglalkoztam vele, sok oda is égett. Aztán meg valahogy mintha robbant is volna a wc. Akkor gyorsan lehúztam, hogy ne legyen túl nagy tűz.2015. aug. 10. 10:21
1/8 anonim válasza:
Természetes, hogy nem eszel onnan, ahová xarsz.
2/8 anonim válasza:
Ezzel a kérdéssel feldobtad a napomat! xD
4/8 A kérdező kommentje:
Az a vicces, hogy ez tök komoly. Tényleg ezt álmodtam. :) Szoktam hülyeségeket álmodni, de ez már nekem is sok :D
2015. aug. 10. 12:00
5/8 anonim válasza:
Valszeg éhes voltál de sz*rnod is kellett közben xD
6/8 A kérdező kommentje:
5: Álmomban? :) De nem voltam éhes és kakilni sem kellett, amikor reggel felébredtem. De ez az álom úgy a fejemben maradt.
2015. aug. 10. 12:49
7/8 anonim válasza:
Szerintem alvajáró vagy és meg is tetted, majd megetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!