Mit mutat nekem ez az álom?
Eddigi álmaim amiket a hajnali órákban éltem át, valóra váltak volt ami már másnap, volt ami egy hét múlva, és volt ami pár év múlva, ekkor jött a dezsavű érzés!
Volt egy álmom melyben a nagy szerelmem volt akivel egymástól nem tudunk elszakadni de jelenlegi körülményeink nem engedik meg, hogy együtt legyünk!
Az álmom egy nagy réten voltam tele virággal volt ott egy hinta egy 7 év körüli kislány és egy négy év körüli kisfiú én voltam az anyukájuk ez biztos, mert azt mondták anya lökjél meg engem. Megjelent a szerelmem a gyerekek pedig köszöntek neki szia apa, és jött egy fehér személy szállító busz is, ezt a buszt láttam ezen a héten két alkalommal, bármi hihetetlen is de egyik éjjel az utcánkba jött, de elmenni megállni nem láttam. Hozzáteszem nem hiszek én ezekbe a dolgokba de elég érdekes! Segítsetek nekem mit jelent ez az álom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!