Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Spirituális témákban kutatók,...

Spirituális témákban kutatók, vagy spirituális mesterek, tudnátok segíteni egy kényes ügyben?

Figyelt kérdés
Szeretnék feltenni egy olyan kérdést amit csak azok érthetnek akik szakmabeliek... Arról lenne szó, hogy... (álmomban évek óta,át látok más,furcsábbnál furcsább világokba,téren időn át.) Angyallal beszéltem,a nevét is elmondta, ami ritka. A legfurcsább,a visszatérő álmaim,és furcsa kapuk. Van valami megoldás megfejteni? Tudom jórészt mindenkinek magának kellene rájönni,csak érdekelne más lehetőség is...

#kapu #álom #angyal #dimenzió #spirituális témakör #spirituális mesterek.
2015. aug. 1. 15:51
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Új fejlemény van igen! 2016.03.27 reggel 10 kor felkeltem,majd vissza dőltem, fél 1-ig álmodtam. Egy olyan visszatérő álmom jött vissza, amit,már réges-régen, elfelejtettem. Felidéződött, egy régi furcsa álmom. Másoknak furcsán hangzana, és rémisztően, de már nem 1x történnek velem furcsa dolgok,...álmomban, találkoztam, már többedszerre, az ördöggel! vörös ördög, szarvakkal, egy trónszéken ült, valahol, mélyen, a föld mélyén,egy hatalmas barlangrendszerben,teli furcsa lyukas vörös köves, sziklákkal, vörös kőtéglával borított, falakkal,agyagos föld, vöröses,és rengeteg varázslatos ajtóval,és mindegyik ajtó mögött, egy gonosz varázsló, vagy boszorkányféle démon szerű lény állt! Az ajtókat, ahol haladtam, valaki helyettem, mindig kinyitotta. kerestem valakit, aki velem jött, de útközben elhagytuk egymást, én őt kerestem, aztán tévedtem oda,ahol ezek a fura dolgok történtek. Egy lépcsőn, belopództam,az ördög szobájába. egy lény mögött álltam,akinek a lába mögé bújva, felosontam,mintha vele jöttem volna, majd mikor elmentek, ö bement a szobájába, és én utána mentem. Az a furcsa lény,egy fekete köntösben mászkált,majd elment, feltételezte, hogy nem vagyok ellenség, de nem törődött velem, csak elment, majd ott maradtam, az ördöggel, majd akkor feleszméltem,egy különös dologra, mikor megkérdezte tőlem, te voltál már itt legutóbb is? aztán jött egy gondolat, hogy tényleg, ismerős a szituáció, akkor is már találkoztam vele, akkor jöttem rá, hogy régen álmodtam már vele, hasonlókat.Egy rég elfeledett álom, ami most tört ki az emlékezetemből. Mintha egy villám csapott volna. olyan gyorsan történt, ez a felismerés. Majd beszéltem vele, és ő ott ült, a trónján, s én vele szemben, a földön ,mintha alakot váltottam volna. Majd beszélgettünk,és egy ablakot láttam, amin kinézve, egy fekete kerítést pillantottam meg,a pokolban voltam, és az a kerítés volt a kapuja körül. Sok megbújt démon őrizte, a kapukat. majd felébredtem. mikor már ébren voltam, egy utóhangot hallottam, azt mondta : "Én vagyok Lucifer, a Fő őrdög,a fő Sátán!" Ez az egész, egy régen elfeledett álom volt.(mikor felkeltem, eszembe jutott, hogy kicsi gyerek voltam,mikor ezt először álmodtam.)(Akkoriban, nem tudtam, hogy miféle lény lehetett,még a nevét sem tudtam, biztosra. Most azt sem tudom, hogy tört fel, egy régi emlék formájában, azaz álom,amit rég elfeledtem. Vélemény? (én hiszek, az álmok jelentéseiben, s nem egyszer, megálmodtam, a jövőt, véletlenszerűen.) Mintha egy ősi titok akarna, előttem feltárulni. minden álmom összefügg mindennel. bizonytalan vagyok, de kezdem megérteni. Mikor már úgy éreztem,mindent tudok, az álmaimról, kiderült ma, hogy,mégsem mindent. váratlanul jött össze a szitu. (Lehet, hogy véletlenül, megidéztem, és visszatért az emlék.) Nem féltem, nincs miért félni az ördögtől, ő is az egész része,csak nem értették meg.
2016. márc. 27. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!