Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Spirituális témákban kutatók,...

Spirituális témákban kutatók, vagy spirituális mesterek, tudnátok segíteni egy kényes ügyben?

Figyelt kérdés
Szeretnék feltenni egy olyan kérdést amit csak azok érthetnek akik szakmabeliek... Arról lenne szó, hogy... (álmomban évek óta,át látok más,furcsábbnál furcsább világokba,téren időn át.) Angyallal beszéltem,a nevét is elmondta, ami ritka. A legfurcsább,a visszatérő álmaim,és furcsa kapuk. Van valami megoldás megfejteni? Tudom jórészt mindenkinek magának kellene rájönni,csak érdekelne más lehetőség is...

#kapu #álom #angyal #dimenzió #spirituális témakör #spirituális mesterek.
2015. aug. 1. 15:51
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Ezt már régebben álmodtam... de rengeteg új is lett hozzá

Szerintem nagyon érdekesek, amiket álmodok. úgy érzem hogy kezd össze állni egy kép a dolgokról. Most azoknak is írom ezt,akik nem gondolják lehetségesnek az álmok értelmezését... A legtöbb álmom a semmiből jött, nem tudnám ráfogni,hogy érdekelt régen a téma,semmilyen formában sem! Nem szoktam Tévézni,tekintsünk el attól,hogy bármi előzménye lett volna az álmaim többségének! Nincs rá olyan magyarázat, mely történhetett volna... Ez valamit jelent nekem, akár furcsa,akár nem.

2015. aug. 2. 09:13
 12/31 A kérdező kommentje:
Elemental,pár szóban elmesélnéd a fénylény témát,ki az és hogy történt? A részletekkel együtt elmesélnéd? Ha akarod privátban is jó!
2015. aug. 2. 09:18
 13/31 anonim ***** válasza:
Miért érdekel ennyire a dolog? látsz fényt ébren is?
2015. aug. 2. 13:16
 14/31 A kérdező kommentje:
Érdekel a téma,minden formában... még nem,de szeretném ha elmesélnéd...
2015. aug. 5. 14:34
 15/31 anonim válasza:

Belelkesitett a téma,csak ámulok,szívesen hallgatnám a tapasztalasaidat.de úgy vélem ahhoz,hogy a nagy egészet megerstd,meg kell értened a részleteket.

Számomra kicsit aggasztó,h Azrael könnyezve beszélt hozzád,ez nekem sok jót nem,sugall.ezt próbálnám megérteni először.

Régóta nem álmodtam,vannak visszatérő álmaim zombiapokalipszisrol,körülöttem megzabalnak Mindenkit,én maradok utoljára.valóságos félelemmel,rettegéssel aztán mikor felém közelednek,támadnak eddig mindig sikerült úrrá lenni magamon,kilépve a védtelen áldozat szerepből, kést, pisztolyt"varázsolva" magamnak felvenni a harcot, deekkor mindig felébredtem.de utána még hosszú percekig remegtem,rettegnem,annyira valóságosnak tűnt.nem vagyok horror fun,se a filmeket,se a játékokat nem szeretem,így kizarva az innen való álmom eredete.

Korábban is volt hasonló,csak ott állandóan verfarkasok kergetnek fekete,sötét erdőn át szakadó esőben...

2015. aug. 5. 15:15
 16/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy elmesélted ezt az álmodat,igaz az álmok az egyéneknek szól,de lehet,hogy valami világ rengető dolog fog történni,és az előjelei ezeket illusztrálja álmodban. A tudat alattid,az álmodban,hasonlatokat keres amikkel jelzi,hogy Eddigi ismeretlen dolgok jelennek meg életedben,mit ezelőtt ember,még nem láthatott! És mivel még ember nem láthatott olyat,ezért kitalált lényekként hozza elő elméd az álom képeket.pl zombi(k)képében,vagy kihalt állatfajok képében,vagy krokodil féleség formákban, sárkány,kígyó ,bagoly,és veszélyes állatok lények képében,pl:.Csontváz,kaszás,démon, melyek belülről jönnek ,elménk hozza létre, hasonlati képek formájában. Ezek csak jelző képek, melyeket misztikumnak fognánk fel,de valójában,egy bonyolult, gondolat átviteli,képi beszéd nyelv.A látott tárgyak,élőlények nevei,és képei,egyénenként, máshogy tárolódnak el elménkben. Mikor egy telepátiáról beszélnek, valójában,elméjének kivetülésének,gondolati képeit küldik ki. Egyes kommunikáció értelmezéséhez,jelképeket tesznek hozzá. Az emberi agy akkor fogad be egy telepata által kiküldött képi jelet,mikor alszik! Ekkor álmodunk, sok butaságot, számunkra, nem jelent semmit az álom értelmezése,míg meg nem értjük,az adott álmot! Aki képes erre, az bizonyítani,nem tudja,míg nincs,még egy telepata képességű egyén,akik között végbe mehet egy teszt.
2015. aug. 12. 10:45
 17/31 A kérdező kommentje:
Nem félre értendő,ez a magyarázat,csak arról lenne szó,hogy én rengeteget analizáltam az álmaimat,és meglepődtem a levont következtetéseimen. Mások álmait is végig analizáltam,következtetéseket vontam le,majd arra jutottam,hogy a spirituális jellegű álmok,többnyire jelképesek,és rendben mozognak,egymást követik a történések,logikusan álmodják,de ez csak 30% ban fordul elő az emberek között. A maradék 70% ban érthetetlen montázsok keveredéséből, a hét napjaiból,rosszúl feldolgozott információkból,és eseményekből jön létre! Engem csak a 30% része érdekelne,leginkább.
2015. aug. 12. 13:20
 18/31 anonim ***** válasza:

Hát én azt mondom azt kell elérni hogy láss fényt ébren is, tudni fogod, mert akkor nagyon jól fogod magad érezni és máshogy gondolkodsz benne, fejlődsz spirituálisan.

Régebben én is fejtettem álmokat, de már nincs kedvem hozzá. Nem az a fontos, hogy hova kerülsz és hogy néznek ki a dolgok, hanem az hogy pontosan milyen hangulatú az egész, és másodlagosan hogy mi történik.

Erős aranyfényeket én is láttam sokat még mindennek az elején, sőt egyszer még rejtélyesen ébren is felvillant a sötét szobában a másik ágy mögött, aztán kialudt, odamentem és nem volt ott semmi. Ráadásul akkoriban még paráztam ezektől, de azóta sem történt ilyen. Erős fehér fények voltak még fél éve is, de arany szinü már jó rég. Angyallal csak 1-szer álmodtam, de csak egy lány volt asszem és normálisan nézett ki. Sok nagy álmom volt nekem is, sok asztrálutazás is, voltak amik tiszta nagyok voltak és durva dolgok történtek benne, de mindig normálisan nézett ki minden.

Amúgy szerintem csak két legértékesebb dolog lehet az álmokban, mindkettő egy érzés amitől az embert kirázza a hideg.

Az 1. fajta az a végtelen dicsőség érzése, ekkor nagy fényt érzel vagy azt hogy figyel az Isten, és általába nagyon sikeres vagy az álomban, vagy nagy dolgok történnek, de a lényeg hogy nagy szellemi dicsőséget érzel.

A 2. az valami nagyon furcsa megmagyarázhatatlan energia, pl egy helyszinen. Ilyen esetbe az elrendezés bonyolult és antik vagy régimódi szokott lenni. Szellemjárta, hideg és sötét, titkos hely szokott lenni, de pozitiv értelemben, amibe érezni lehet a misztikus ködöt és az isteni energiát, de nagyon erősen. Szerintem ez utóbbi fajta álom ér a legtöbbet, és ritkább is, de mindkettő fényt jósol. Viszont ez valami misztikus dolgot is megjósolhat, illetve az ösztönlényünk azért tudja értékelni egy álom fontosságát amikor visszagondolunk, és ez a legfurább, legelgondolkodtatóbb.

Nemtom még, szépség is jót jelent az álomban, vagy ha kapsz valami kegytárgyat, vagy tényleg történik valami epic dolog, de a nagy, hosszú álmok is, meg sokminden.

Ilyenek viszonylag gyakran vannak, de nagyritkán van pl rémálom is, de egyiket sem veszem olyan komolyan. Mindig élethűek, sosem történnek benne "bizarr" dolgok, és sosincs visszatérő álmom.

Viszont fényt már háromnegyed éve nem láttam (ébren), de most volt egy hete egy álom az utóbbi tipusból, 3 éve is volt egy ilyen álmom, meg mégrégebben is, de akkor csak kb 8 hónappal késöbb jöttek a durva megmagyarázhatatlan dolgok. Az első tipusból is volt egy ilyen álmom pár nappal késöbb, de az sokkal gyakoribb, volt 3, 5 meg 8,9 hónapja is. De például 2 éve volt egy hatalmas ebből a fajtából is, és az teljesült 2 hónap alatt. A mindennapokban most nem történt változás, nagy sivárság, uncsi van régóta, és nemtom hogy fog megváltozni. De az ilyen álmokat Isten adja, és nem minden nagy dolgot jelez álom, illetve egyátalán nem biztos hogy "teljesül", pláne nem úgy ahogy gondoljuk.

Arany=oltalmazó energia

Fehér=megfigyelő energia

Nyitott kapu=kedvező lehetőség, út, hivás

ürhajó=megfigyelőképesség, tudás

könnyező azrael=nem hiszem hogy jót jelent, túl groteszk, talán tagadás, hitetlenség lehet

elhagyatott ház=ritkán előforduló, spontán gondolatok

Hajnali 3 óra=nagyon pozitiv jel lehet

Hold=lelki változás lehet

2015. aug. 14. 08:07
 19/31 A kérdező kommentje:
Régen, nem gondolkodtam el, kik mik az angyalok, miután álmodtam vele, az óta kutatok az angyalok történetei, és a neveik után! Előtte nem ismertem, a nevüket se! ...Lehet, hogy te nem hiszed, hogy jót jelent, de mindig úgy érzem, másodlagos feladata, rám vigyázni... Néha, van egy olyan érzésem, hogy ismerem valahonnét... Azrael is az én őrangyalom!
2015. aug. 14. 15:42
 20/31 anonim ***** válasza:
nagyon furcsa. az biztos hogy nagyon szinvonalas álmaid vannak, szerintem menj meditálni, élj egyedül, vegyél ki szabit 1 évre és gondolkodj ezeken meg csinálj amit akarsz. ha valaki nem szereti a világ dolgait, az már biztos közel van a másik oldalhoz, jön a beavatás és igy azt már el lehet érni 2-10 év alatt sztem.
2015. szept. 10. 02:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!