Spirituális témákban kutatók, vagy spirituális mesterek, tudnátok segíteni egy kényes ügyben?
Nekem is sok éven át voltak nagyon különleges és misztikus álmaim, teljesen más világokként érződtek, sokszor elvarázsoltak, sokszor fantasztikus spirituális érzések kísérték, ugyanakkor (mostani tágabb perspektívából látva-) segítettek abban is, hogy "saját csodás világomban éljek" az egyébként nagyon kedvezőtlen körülményeimet háttérbe szorítva. Amivel nem is volt semmi baj, mert így megtartottam önmagam, annak ellenére hogy senki sem állt közel hozzám, senki aki hasonló lényként lelkileg kicsit is támogatott volna, így viszont csak mélyen magamban és az univerzumban kutakodtam s egyre több választ találtam, és később, sokkal később kezdtem csak el, e mély lény(eg)emnek megfelelő barátokat megtalálni, vagyis Elindulni, mintegy áthaladni az előttem nyíló Ajtókon, a Te álomszimbólumoddal élve.
De mindennek megvan a maga ideje és most csak az számít, hogy kövesd a szívedet. A szíved hangját kövesd, és áss mélyre, mert nincs mitől félni. :)
Minden ami tudatalatt megjelenik, - éppúgy ahogy a gondolatoknak is energiája, pozitív vagy negatív gondolatoknak különböző rezgésszintjük van, amik aztán kihatással vannak arra hogy a dolgok miként lépnek kölcsönhatásba velünk és hogyan tapasztaljuk meg őket, ugyanúgy az alvás közben megjelenő gondolatok, mély érzések is mind különböző energiaszinteket képviselnek, jelentenek.. csak mivel ez nem fizikai szinten van, ez szimplán a bármelyik pillanatban változó energia-esszencia, amit a Te ott jelenlévő tudatosságod érzékel..... de ne is kételkedj abban tovább, hogy ez mennyire jelentőségteljes, mennyire valódi... Épp ugyanannyira valódi, mint bármi más, /azzal a kivétellel hogy ez nem fizikai szinten jelenlévő/ mert ugyanúgy ott van a tudatosság képernyőjén.
És értelmezni ezeket olyan mint egy művészet. Ha bízol a szíved érzésében akkor rögtön képes vagy megmondani a választ, ha bízol abban amit látsz (és már az Első naptól fogva láttál), abbahagyhatod a kutakodást hiszen tudod, hogy mit látsz. Már benned van a válasz.:)
Ez egy olyan mélyebb valóságszint, ahol az elmével való agyalás nem tud válaszokat adni, csak elbizonytalanítani. Látszólag zavarbaejtő lehet, mert mások számára ez sosem lesz logikus. Mert az elme számára mindig érthetetlen fog maradni.
De a szív számára kristálytiszta. Engedd hogy az ajtók maguk felé csalogassanak, ismerj meg spirituális embereket akikkel minderről nyíltan lehet beszélgetni, tanulj, végy magadhoz egy mély spirituális könyvet vagy csak meditálj, vagy sétálj a természetben és úgy merülj el a válaszok tengerében...
Ha a dolgok között zavaró összeegyeztethetetlenségek vannak; Nem érdemes nagyon erősen kapaszkodni egy-egy 'alapvető' elképzelésbe, világképbe, mert amint azt megkérdőjelezzük utat adva a szívünk vágyának, onnan fog nyílni egy mélyebb ajtó egy teljesebb képpel....
Elsősorban azt javaslom , hogy meditálj ez szinte minden esetben sokat segít Pl : ülj nyújtott gerinccel egy széken és csak a légzésedre figyelj és minden gondolatot kizársz , 15 percig . Ez egy egyszerű gyakorlat de egy idő után a maga valóságában fogod látni az álmaidat és érted is őket . Később minden gondolatot ki tud zárni az ember úgy hogy nem figyel a közben a légzésére sem . Ezek a beavatás első lépései .
Később fokozatosan tovább lehet lépni , ha valaki sokat álmodik azt jelentheti , hogy 1-2 csakrája nagyon aktív . Nekem volt olyan , hogy fél éven át kivétel nélkül minden éjjel álmodtam , ez idő alatt 1 jóga gyakorlatot végeztem . De meditálás nélkül nem lehet bölcsességet szerezni amivel átlátható az életünk .
Van azóta valami új fejlemény?
Azrael egyébként a halál angyala, de azt nem tudom, hogy miért látod könnyezni. Beszélt is hozzád?
Azt nem szabad elfelejteni (!!) , hogy az álmok a tudat alattiból jönnek és a belső életünket mutatják vagy használják , vagyis abba az irányba terel amerre a tudat alatti szeretné , hogy mennyünk és gondolkodjunk .
Viszont semmi köze a valósághoz , addig amíg a harmadik szem nincs nyitva . Márpedig egy hétköznapi embernél soha nincs nyitva .
Már összeállt,a történeteim sora! Tudom,mit jelent már az egész :-)
Köszönöm, a válaszokat.ki nyílt, a szeem:-) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!