Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Spirituális témákban kutatók,...

Spirituális témákban kutatók, vagy spirituális mesterek, tudnátok segíteni egy kényes ügyben?

Figyelt kérdés
Szeretnék feltenni egy olyan kérdést amit csak azok érthetnek akik szakmabeliek... Arról lenne szó, hogy... (álmomban évek óta,át látok más,furcsábbnál furcsább világokba,téren időn át.) Angyallal beszéltem,a nevét is elmondta, ami ritka. A legfurcsább,a visszatérő álmaim,és furcsa kapuk. Van valami megoldás megfejteni? Tudom jórészt mindenkinek magának kellene rájönni,csak érdekelne más lehetőség is...

#kapu #álom #angyal #dimenzió #spirituális témakör #spirituális mesterek.
2015. aug. 1. 15:51
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Nem kértem sértő megjegyzéseket...
2015. aug. 1. 16:03
 2/31 anonim ***** válasza:
22%
A tudattalanod különböző rétegeit, és megnyilvánulási formáit jelölik ezek a világok. Ilyen szempontból minden emberben rengeteg világ van. Az angyal valószínűleg egy kifejezetten éles jó tulajdonságod megtestesítője. Avagy egy olyan közlést közvetít, amit ébren nem tudnál felfogni. Az angyalok szerepe mindig is az, hogy közvetítenek, hírt visznek. A kapuk azok a gátak, amelyek az éber tudatodat és az álomban látott "világokat" elválasztják. Ha megtanulsz ébren, tudatosan átpillantani a kapukon, akkor a bennük rejlő emlékek, gondolatok, érzések, és hasonlók elérhetővé, és értelmezhetővé válnak.
2015. aug. 1. 16:08
 3/31 anonim ***** válasza:
Mi van olyankor, amikor folyamatosan, akarva-akarattalanul nyilnap a kapuk éber állapotban? Amikor szinte semmi másra nem bírsz koncentrálni? Nem az érdekel, hogyan lehet kontrollálni, mert azt kitapasztaltam. Az érdekelne, hogy ezt vajon mi idézheti elő? És mennyire hasznos ez így, ilyen formában?
2015. aug. 1. 16:12
 4/31 anonim ***** válasza:
Írhatok privátot?
2015. aug. 1. 16:16
 5/31 Legoman ***** válasza:

Álmaidon keresztül is kaphatsz üzenetet, sőt kapsz is, de általában az elmédtől. Hacsak nem kérsz meg egy angyalt, hogy üzenjen neked, vagy Istent, hogy mutassa meg, hogy mit kell tenned az álmodon keresztül.

Angyalokkal lehet beszélgetni álom nélkül is, és ez az angyal egy szimbólum, amit már Huo leírt, hogy mit jelenthet.

A kapuk és a más világokba látás a te személyiséged jelzik. Egy-egy világ jelölhet egy-egy személyiséget is. A kapuk az adott személyiséghez tartozó érzelmek.

A visszatérő álmok azért vannak, mert nem érted meg a lényegét, hogy mit akar üzenni. Nagyon fontos lehet, ha évek óta visszatér.

Mi az a szimbólum, amit minden álomban látsz? És mi történik a szimbólum megjelenésekor?

2015. aug. 1. 16:20
 6/31 A kérdező kommentje:
Erős aranysárga fény, és a hold, majd egy másikban,az űrhajók... nem láttam hasonlót sosem,még filmekben sem ... kapuk,nyitott kapuk tömkellege...
2015. aug. 1. 16:33
 7/31 anonim ***** válasza:
44%

Minden ember, alvása során asztrális én kivetítést hajt végre.

Úgy látszik hogy te már kellő gyakorlat nélkül is emlékszel rá.

Talán nem ártana neki kezdened alaposabba a témának.

Megkérdezhetném az angyal nevét?

Én már személyesen fénylénnyel találkoztam, de angyallal még nem.

2015. aug. 1. 16:37
 8/31 A kérdező kommentje:
Fénylényekről is ha
2015. aug. 1. 16:48
 9/31 A kérdező kommentje:
Azrael a neve, vörös hajjal, szárnyakkal. Egy széken ült egy elhagyatott ház előtt ,könnyezett közben beszélt hozzám...
2015. aug. 1. 16:59
 10/31 A kérdező kommentje:
Egy másik álomban volt,hogy ébren éreztem magam,de csak álmodtam! Angyalok hangját hallottam beszélgetni erős fehér fényt láttam hajnali 3 kor,nem bírtam mozogni se, majd felkeltem nagy akarattal,és sötét volt, ránéztem az órára,és hajnali 3 volt.
2015. aug. 1. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!