Szerintetek jol érzem, hogy Bear Grylls és Jean Reno is foglalkozik valamilyen spirituális áletvitellel?
Figyelt kérdés
Egyszerüen Jean Renonál ezt érezni, a kisugárzása és ,hát nemkell ugye ezt mind magyaráznom, biztos valamilyen spirituális vonalon jár, vagy a Reiki vagy más. Viszont Bear Gylls is talán nem? Steven Seagalrol neis beszéljünk,mert ő is 100% ig2011. szept. 28. 10:40
1/4 anonim válasza:
Persze, meg a Harry Potter gyerek is biztos benne van... olyan mágikus az egész.
És amiben még biztos vagyok, az Rowan Atkinson (Mr. Bean) - bár neki valami bizonyára félresikerült a kapcsolatfelvételnél.
2/4 anonim válasza:
Bruce Lee, aki foglalkozott hasonlókkal.
3/4 anonim válasza:
Jean Reno kisugárzása számomra is olyan.
Tényleg van benne valami titokzatos, misztikus.
De nekem ez inkább taszító, mint vonzó.
Olyan "borzongató" az egész ember kisugárzása.
4/4 x) válasza:
Bear Grylls tudtommal Istenhívő, illetve keresztet vet mielőtt kiugrik a repülőből. De szerintem másképp nem is tudná elviselni a hosszú túrákat (persze tudom hogy ott van vele egy egész stáb és nem küzd az életéért, de csak túrázik ő azon kívül is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!