Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet? (kifejtem)

Mit jelenthet? (kifejtem)

Figyelt kérdés
Éjszaka álmomban a barátnőmnél jártam. Elromlott a mosógépe, és valami kék színű sűrű lötyit öntött ki belőle, majd amikor visszaengedte a mosógépet, rengett/roggyant egy pici a lakás. Nem omlott össze, csak egy puffanás. de nem kimondottan földrengés. -ezt olvastam, hogy egyébként ezzel álmodni halált jelent. :(
2015. júl. 29. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszer mindenki meghal. De az álmok nem mondják meg a jövőt. Kimostad a mosnivalóidat, v elfelejtetted? Esetleg rossz a mosógéped.
2015. júl. 29. 13:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Vacakol a mosógépem egyébként, hol jók a programok, hol nem... :) és kényszeres mosó vagyok.
2015. júl. 29. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:

A kék az igazság színe. Kék lötty kiömlik: kiderül valami kellemetlen igazság, amire esetleg a kapcsolatotok is rámegy. Ezt jelzi az elromló mosógép is, és az is, hogy hogy a kis lakás rogyadozni, rengeni kezd.

A halál a jóslásban nem feltétlenül jelenti azt, hogy valaki tényleg meghal, sokkal inkább valaminek a végét, ugyanakkor egy másik dolog kezdetét jelzi.

2015. júl. 29. 20:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Már egy ideje érzem, hogy ez nem igaz barátság... akkor ezek szerint így van. Igyekszem mindig kerülni a közös kv-zást, találkozást.
2015. júl. 29. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Ami nem megy,a zt nem is szabad erőltetni, mert a végén baj lesz belőle.
2015. júl. 30. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!