Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van az, hogy vannak...

Miért van az, hogy vannak helyek, amik visszatérnek az álmomban, de igazából sosem láttam (ilyen formában) őket? (Lent kifejtem)

Figyelt kérdés

A valóság: Egy lakótelepen lakunk, és a közelben vagy egy kisebb, felújított játszótér.

És ez álmomban elég sokszor megjelenik, de nem úgy ám mint a valóságban, hanem ilyen régi "kiszerelésben". Tehát ilyen vas játékokkal, vas körhinta, stb. Az őket körülvevő házak pedig hatalmasak, nem olyanok mint amúgy. A játékok is nagyobbak sokkal mint amilyenek a valóságban lennének. És ez az egész elhagyatott, egy lélek se szokott ott lenni.

És ez a helyszín nagyon sokszor visszatér az álmaimban, és olyankor annyira fura érzésem van, mert tiszta hátborzongató ott minden, és legtöbbször érzem, hogy félek, és nincs menekvés. Mintha valami rossz horrorfilmben lennék.

Vajon miért álmodok sokszor ezzel a helyszínnel?(amúgy az álom mindig más, csak a helyszín ugyanaz)

14/L

2010. nov. 10. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Talán megkérdezhetnéd a régebb óta ott lakókat,hogyan nézhetett ki régen a játszótér?Lehet,hogy az álmodhoz hasonló volt.

Lehet az is,hogy egy alternatív valóságot mutat ilyenkor az álmod.

2010. nov. 10. 15:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Így nézett ki, ezt már "kitudaloktam":D

És az elrendezés is olyasmi volt állítólag mint az álmomban :O

de arra nem találtam még választ, hogy miért olyan hatalmas ott minden :O

2010. nov. 10. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Alternatív valóság. Rengetegszer álmodom egy "másik" várossal. (város=ahol lakom, nevet nem akarok írni)
2010. nov. 10. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Nos,akkor a legvalószínűbb,hogy ezek nem közönséges álmok,hanem inkább valamilyen asztrál utazás.Ilyenkor visszacsöppenhetsz a valós múltba,pontosabban,annak asztrális másába.És mivel ez nem álom,hanem testen kívüli élmény,előfordulhat,hogy másabb,furább szemszögből látod a környezetedet,mint álomban,vagy a fizikai valóságban.
2010. nov. 10. 15:28
 5/7 A kérdező kommentje:
aztaa.dedurva : DDD
2010. nov. 10. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Vagy nem lehet hogy jártál már ott kiskorodban? A kicsik sokkal nagyobbnak látják a dolgokat.

Egyébként sztem horrorisztikus ez az álom.

2010. nov. 10. 18:52
 7/7 A kérdező kommentje:
De jártam. de nem olyan volt mint az álmomban, mert már akkor is fa játékok voltak(igaz, nem olyan szépek mint most.)
2010. nov. 10. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!