Azért álmodok vele, mert minden éjjel órákat beszélgetünk (írásos formában)?
Van egy nagyon jó barátom.
3 éve ismerjük egymást, az idő alatt egyre szorosabb lett köztünk a kötelék.
Mielőtt kifejteném, hogy mi a helyzet, leszögezném: senki nem vallott szerelmet senkinek, és soha nem volt több köztünk, mint egy átlagos baráti-barát között.
Szóval: májusban elmentem hozzá, és a szokásos dolgokat csináltuk: sorozatokat néztünk, beszélgettünk, sz.-gépen játszottunk, ilyesmik.
Viszont azóta (előtte sosem) már jópárszor álmodtam vele:
-van, hogy egészen visszafogott álmok (szerelmesek vagyunk, és ez engem nagyon boldoggá tesz)
-van, hogy erősen szexuális töltetű álmok (gondolom nem kell kifejteni) :)
És ma már arra jutottunk (merthogy mint minden mást, ezt is megbeszéltük), hogy az már durva, hogy ennyiszer álmodok vele, és álmomban mindig szerelmes vagyok belé.
Ez most azért van, mert:
-sokat beszélgetünk, és már álmomban is vele vagyok
-vagy simán csak agyamra ment a szoros lány-fiú barátságunk???
Ui.: és igen, van barátom, aki nem ő. :)
L/21
Túl sokat foglalkozol vele. De nyilván nem zavar, mert a barátod.
Egyébként munkahellyel én is voltam így, de érdekes módon mindig csak akkor dolgoztam álmomban, ha projektzárás volt vagy ha valami miatt sokat voltam benn (10-12 órát) úgy, hogy nem értem a dolgom végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!