Nagyon érdekes álmom volt, mely nem hagy nyudogni. Egyszerre volt irracionális, félelmes. Lent kifejtem bővebben, mert ezt pár sorban nem lehet. Szerintetek mit jelent? (Csak olyan írjon aki ért is hozzá valamit)
Figyelt kérdés
Az álmomban az asztalom alatt kettő rozmárhoz hasonló állat volt agyarak nélkül. Hatalmasak voltak, néha előjöttek, aztán elmentek az asztal mögé. Olykor kibújtak az ajtó alatt, és emlékszem, hogy megkérdeztem valakit, hogy tud egy ekkora rozmár az ajtó alatt távozni. Aztán az egyik rozmárnak baja lett, és a szomszéd lábakat rakott rá, melyeket húzott maga után. Mindenki háziállatnak tekintette őket, de én féltem tőlük. Aztán feltűnt egy 5 éve nemlátott férfi osztálytársam, aki meztelenül állt a fürdőszobámban, és törölközött (vagy valami hasonló, minth a fürdött volna). Aztán apámmal beszélgettünk arról, hogy meghalt egy híres énekesnő, és milyen kár érte (az énekesnő valóban nem él már), majd az ő számait énekelte több sztár is a TV-ben (Balázs az egyetlen akire emlékszem), majd hirtelen elment az adás, és az álmomnak vége lett, de a rozmáros dolog az ami nagyon nem hagy nyugodni. Kismillió álmot fejtettem már meg könnyedén, de ez kifogott rajtam. Mit jelent az álmom (ezt most álmodtam, nem napokkal ezelőtt). 20 éves lány vagyok, élettársi kapcsolatban élek.2012. nov. 8. 12:58
1/6 anonim válasza:
Én álom fejtéssel foglalkozom már 15 éve, de el kell hogy mondjam, ez nem jelent semmit.
2/6 anonim válasza:
A Sebestyén Balázs is az álmodba volt? Mert én véleményem szerint,ő a fényhozó :)
3/6 anonim válasza:
Az én véleményem szerint te meg sötétség hozó vagy, előző.
4/6 anonim válasza:
Fura jele van, a vodafon-nak vagy 6os, vagy vércseppet formáló alakja van! Már alapból furcsa, nem gondolod?
5/6 anonim válasza:
Láttam egy videót,és elgondolkodtatott! Sok igazság van benne!
6/6 anonim válasza:
A két rozmár a tudatalattid. A volt osztálytárs a múltéli kapcsolatok megtisztítására hívja fel a figyelmed. Az álmod jelentésére az énekelt dal szövege utalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!