Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Érdekes álmom volt. Mit...

Érdekes álmom volt. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Álmomban házasodni készültem az egyik jó barátom barátnőjével, meg is csókoltuk egymást (nagyon élethű volt), közben már be voltunk öltözve a szertartáshoz..., de valahogy nagyon furcsa, ismeretlen volt a környék, ha jól emlékszem, kint voltunk a szabadban, és szürke, felhős, szeles idő volt. Utána meg történt valami rossz dolog, de arra már nem emlékszem, hogy mi...

Érdekes, hogy a valóságban is szemmel láthatóan belém van zúgva az a lány, annak ellenére, hogy van barátja, de már rég találkoztam vele...

2012. júl. 20. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Korának egyik legnagyobb pszichológusa, aki az álmokkal is foglalkozott, Dr. Freud maga mondta, hogy "néha egy szivar egyszerűen csak egy szivar".
2012. júl. 20. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
azt jelenti, hogy meg fogsz halni.
2012. júl. 20. 20:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Sajnos, már tudom, mit jelentett. :(

Rájöttem néhány perce magamtól, illetve megtapasztaltam.

2012. júl. 20. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
No és mit jelentett??
2012. júl. 21. 13:21
 5/6 A kérdező kommentje:

"Elveszítettem" egy lányt, akivel jól alakultak a dolgok. :(

Az "elveszítettem" alatt nem azt értem, hogy meghalt, hanem a másik lehetőséget.

2012. júl. 21. 17:38
 6/6 A kérdező kommentje:
?
2013. márc. 21. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!