Nagyon érdekes álmom volt. Mit jelenthet?
Még a múlt héten, egyik éjjel azt álmodtam, hogy egy hegyvidéki erdőben voltam, és mellettem állt a barátnőm. Nagyon komoly tekintettel nézett rám, kicsit rosszkedvűen, viszont előtte nagyon érzelmesen megöleltük egymást (ha jól emlékszem), és utána azt mondta, hogy vége, szakítsunk egymással. Ezután (már nem emlékszem, hogy az erdőben voltam-e már akkor, vagy máshol)egy éneket hallottam, melyből egy részlet azóta is szinte a fülemben cseng: "Szép az otthon, szép az élet!..."
Amikor álmomban hallottam ezt a zenét, a legnagyobb szomorúság, legnagyobb vidámság, legnagyobb szeretet érzése vegyesen kavargott bennem, majd "szétrobbantam" az érzelmektől, sírtam. Ezután felébredtem.
Egyébként nagyon érzelmes és érzékeny vagyok. :)
18/F
Olyan volt a hangzása, mintha Angyalok énekelnék kórusban. :)
Mint írtam, rám is nagy hatással volt. :)
Ha az álmodó erdőről álmodik az azt jelenti, hogy az álmodó a nőiesség birodalmába lép és az erdő szembeíti az emocionális énjével, valamint megtanítja megérteni saját valódi lényének titkait. Az erdőn járva a lélek olyan tartományokba indul el, amelyeket nem ismer és ahhoz, hogy érezze és kipuhatolja mi történik a környezetében szüksége van a "női" intuícióra; ösztönösen kell haladnia és minden képességét használnia. Tehát ezért jelenhettek meg az álomban erős érzelmi hullámzások...
Általános nézet: a fa gyökerei az ember és a föld közötti kapcsolatra utalnak. A fa emelett az ember lelki életének eredeti struktúráját jelképezi. Jelentősége van még az álomban a fa méretének, fajtájának is.
Keves kérdező! :) Ha esetleg emlékszel, hogy milyen nagyságúak voltak az erőben a fák és milyen volt a levelül a lombkoronájuk, akkor még bővebben is lehetséges az álomfejtés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!