Nagyon érdekes álmom volt. Mit jelenthet?
Még a múlt héten, egyik éjjel azt álmodtam, hogy egy hegyvidéki erdőben voltam, és mellettem állt a barátnőm. Nagyon komoly tekintettel nézett rám, kicsit rosszkedvűen, viszont előtte nagyon érzelmesen megöleltük egymást (ha jól emlékszem), és utána azt mondta, hogy vége, szakítsunk egymással. Ezután (már nem emlékszem, hogy az erdőben voltam-e már akkor, vagy máshol)egy éneket hallottam, melyből egy részlet azóta is szinte a fülemben cseng: "Szép az otthon, szép az élet!..."
Amikor álmomban hallottam ezt a zenét, a legnagyobb szomorúság, legnagyobb vidámság, legnagyobb szeretet érzése vegyesen kavargott bennem, majd "szétrobbantam" az érzelmektől, sírtam. Ezután felébredtem.
nem
ennyierővel ez nem fura hogy ma annyi 13-at olvasok? :'D
A fa törzse arra utal, hogy az ember hogyan használja ki erőit, hogyan jelenik meg a környezete előtt. Az egyenetlen, göcsörtös fatörzs nyers, durva személyiséget, a simább (így a Te álmodnál is)pedig eleganciáról tanúskodik. A levelek arról beszélnek, hogy az álmodó milyen hatással van a környezetére. Jelen esetben nem szúrós, tű levéllel állunk szemben.
Kedves álmodó! :) Próbáljad meg helyesen értelmezni a saját "fádat", ezáltal képessé vász arra, hogy minden téren sikeressé válj....
Álmomban inkább vékony, hosszú fák voltak, ez esetben talán fiatal tölgyek. (Ezt tartom a legvalószínűbbnek.)
Érdekes módon leginkább (ha fáról álmodok), idős, vastag törzsű, sima kérgű, magas, szál-bükkfákról szoktam álmodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!