Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet, ki lehet ez?

Mit jelenthet, ki lehet ez?

Figyelt kérdés
Az álmaimban és a valóságban is láttam már egy személyt .Hasonlít a gyermekkori önmagamra.Az egyik álmomban azt láttam,és éreztem,hogy a hátamon csimpaszkodik,lefényképeztem,és a fénykép nem mutatta.Amint felriadtam ebből az álmombol leellenőriztem a fényképalbumot,semmi.Egy másik alkalommal az éjszaka közepén arra ébredtem hogy valaki fojtogat,és nem kapok levegőt,kinyitottam a szemem,és őt láttam.Néha mikor sétálok nappal az utcán mintha látnám elsuhanni.Megőrültem volna?Vagy a múltam kisérthet? Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok erről.
2015. júl. 29. 05:21
 1/2 Legoman ***** válasza:

Nagyon mély benyomást tehetett rád ez a személy.

Nem őrültél meg.

Amire sokat gondolsz, vagy sokat foglalkozol az megnyilvánul az álmaidban. Ezen elv alapján gondolkozz mindennap nagyon sokszor arról, hogy ki lehet ő. Ülj le egy papírlap elé, fogj egy ceruzát vagy tollat, és szedd össze mindazt, amit átéltél ezzel a gondolattal.

Ide leírhatod, hogy miket álmodtál vele stb. Próbáld meg kitalálni, hogy miért van ez.

Ha sikerül kitalálnod, akkor minden okés, mert tudod mi a megoldás.

Ha nem sikerül kitalálnod, de nagyon sokszor foglalkozol, és gondolkozol rajta, akkor ez előbb-utóbb megnyilvánul álmaidban.

Vagy azt is megteheted, hogy lefekvés előtt azt mondod magadnak sokszor, hogy:

"Megakarom tudni, hogy ki ez a személy, és miért jelen meg álmaimban. Mutasd meg nekem ezt ma este!"

Vagy hasonló mondatot. A lényeg, hogy parancsolj magadra, és akard tudni.

2015. júl. 29. 10:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez nekem olyan démoni.

Nem kapsz levegőt, fojtogat.... gyanús jel.

Egyébként, így ahogy írod, nekem is volt ilyen álmom. Csak én álmomban magamat láttam, és rajtam egy nő csimpaszkodott, és körülötte voltak még arcok. Önmagában semmit nem jelentett az álom.

Az álom mögött van valaki. Az szerintem nem jó lélek.

2015. júl. 30. 15:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!