Mit jelenthet ez az álom egészen pontosan?
Figyelt kérdés
Egy detektív társammal nyomoztunk egy egészen elhagyatott külvárosi helyen. Ősz volt, mindent avar borított, elhalt fákat láttam. Egy udvaron voltunk, melynek rozoga fingzöld színű kerítése volt. A ház egy hagyományos kockaház volt. A ház előtt elment egy út, előtte talán fák voltak, távolabb szürke, ormótlan tízemeletes bérházak magasodtak. A ház udvarán egy öregasszony és kisgyerek volt. A társam valamiről faggatta, de nem igen tudott a vénasszony mit mondani. Ekkor a ház előtti útról felbukkant egy kígyó. A gyermek észrevette és közel ment, én ordítottam, hogy ne menjen oda. Ekkor a kígyó óriásira nőtt és megette a gyereket. Ezután az öregasszonnyal végzett, majd a társamat is kinyírta, aki harcolni próbált ellene. Mikor a kígyó a markában tartotta a társam, akkor rám nézett és azt mondta, hogy meneküljek. Én haboztam, nem tudtam mit csináljak végül elmentem, mivel a társam azt mondta, hogy így még megmenthetem az akciót. Ezután futottam, mint a szél, át fákon, bérházak között szűk sikátorokban kanyarogva. Majd megálltam és minden homályosodott, rám tört egyfajta elveszettség, szinte súlytalanná vált a lényem. Rögtön történt egy képváltás, egy építési területre kerültem. Dél lehetett, por volt és meleg. Rajtam öltöny volt, meg a többi emberen is, valószínűleg az embereim lehettek. Fegyverek voltak náluk. Ekkor jött elő egy kínai emberke, aki szintén valamilyen befolyásos szerepet töltött be, neki is voltak testőrei. Egy rövid párbeszédet folytattam vele valamilyen üzletről, aztán állt az alku. Ezután egy semlegesnek látszó szereplő lépett hozzám, egy gyönyörű nő, akivel flörtöltem. Ezután elmentünk talán a helyről, de a többi nem rémlik, elég homályos, fel is ébredtem. Mi lehetett?2015. júl. 14. 17:18
1/3 anonim válasza:
Itt nézd meg az álmaid jelentését a címszavakban
(pl.Száraz, kopasz fa= rossz következtetés).A végeredményből ki fog derülni a jelentése.
Én apám esküvőjét álmodtam meg így.
2/3 A kérdező kommentje:
Okés, köszi.
2015. júl. 14. 18:08
3/3 anonim válasza:
Nem semmi. A kínai emberke után azr hittem lesz egy sárkány is, a kultúrájukba gyakran megjelenik azt hiszem jót jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!