Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés
Az iskolában vagyok és sétálok le a lépcsőn. Jön velem még pár gyerek és a kedvenc tanárom. Ugrok le a lépcsőről(gondolom más is szeret leugrálni a lépcsőről), de rosszul érkezek le és csinálok egy bukfencet. A kedvenc tanárom siet, hogy segítsen nekem. Én felállok semmi bajom nincs, és elutasítom a segítséget. Előre is köszi a segítséget!

2015. júl. 14. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tesz jót sem a gerincnek, sem a térdnek. 😃Én is ugrottam már le lépcsőről, mászókáról és hintából is, mintha valami nagy dolog volna.

Egyszer óriási erővel és lendülettel mentem így egy oszlopnak, hogy az egész testem átjârta valami meleg.

A nők nem erre buknak. A fiúk sem.

2015. júl. 14. 10:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de a kérdés nem ez volt. Ment a zöld pacsi. Nem is azért csinálom, mert a fiúk erre buknak. Nem nagyon érdekel az, hogy a fiúk mire buknak és mire nem.
2015. júl. 14. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Iskola

- Gyerekálomban: csibészkedés, lógás. Felnőttálomban: ismeretlen iskola: kreativitás, jó ötletek sora, újító kedv. Ha régi iskoládban vagy és ott kellemesen érzed magad: harmónia, terveid megvalósulnak, elképzeléseid sikert hoznak. Ha szorongással vagy jelen régi iskoládban: meggondolatlanság, kifecsegtél valamit.

Sétálni

- Egyedül: kacérság, kihívás. Társaságban: pihenés, kikapcsolódás utáni vágy. Ismeretlen helyen jó kedvvel sétálni: jó értelemben vett kíváncsiság, tudásvágy.

Lépcsőn lefelé menni: ha vidámnak érzed: megbékélés; ha rémisztő, meredek lépcsőn mész le, zuhanástól tartasz: bizonytalan kiéletlen, vagy kiélhetetlen szerelmi vágyak.

Gyerek

Pletyka.

Tanár

- Ha tanárral álmodsz: jelképesen egy vizsga előtt állsz és kétségeid vannak, mindent helyesen teszel-e. Tanárt látni és beszélni vele: egy megoldatlan probléma áttanulmányozásából örömöd és hasznod származhat.

- Gyermek álmában: a tanárodhoz fűződő érzelmeidet tükrözi, félelmet, rajongást, esetleg nagyon félsz egy közelgő vizsgától.

Ugrálni: fárasztó munka. Ugrándozó embereket, gyerekeket látni: társaságvágy.

Ugrás, ami rémületet ébreszt: egy régi kínzó emlék felelevenedése.

Ha neked segítenek: megjátszott gyámoltalanság.

Üdv,

Rasztás Dzsimi

2015. júl. 14. 21:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Végre egy jó válasz! Ment a zöld pacsi!
2015. júl. 15. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!