Mit jelenthet az álmom? Többi lent.
Álmomban vágtam a saját hajam, olyan borotvával amilyennel régen a borbélyok borotváltak, teljesen egyenletlen lett hol hosszabb, hol rövidebb tincsekben. Közben sírtam. Egy tükörszerű üvegből láttam magam, viszont a "tükör"másik oldalán Nagyapám ült, egy fehér szobában. Kiabáltam, beszéltem neki, de nem hallott, csak nézett felém. Később egy kismajom vagy kisbaba (erre már nem emlékszem pontosan) egy aranyszínű karika fülbevalót szopogatott, ami az enyém volt. Mindig visszaraktam a fülembe, az ezüstszínű mellé, de folyton elveszett, mindig a kisbaba/majomnál volt.
Nagyapám 2014 szeptemberében szinte a karjaim közt halt meg.
Fülbevalóm van,igaz két lyuk van a fülemen,de csak egyben van.A fülbevalót apám erőltette rám,de sajnos ős is elhunyt.
20/F
Eloszor is oszinte reszvetem.
A haj tobbnyire jot jelent
Allatot latni kellemetlen dolog fog erni.
Fulbevalo kincs
Az hogy a tukorbe latta elhunyt nagyapajat annyit jelent hogy jolvan a mennyorszagba kerult es hogy meg ezen a teauman nem sikerult tul tenni magad.
A siras orom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!